Andreea Marin, probleme din cauza fostului soţ. Tuncay Ozturk s-a folosit de ea

De: Cătălina Matei / 09.12.2016, 15:49
Andreea Marin, probleme din cauza fostului soţ. Tuncay Ozturk s-a folosit de ea
Andreea Marin spune că Tuncay Ozturk, fostul său soţ, s-a folosit de imaginea sa pentru a se promova. Pe mediile de comunicare online ale soţului său şi ale firmei sale au fost postate de către acesta multe materiale conţinând imaginea vedetei, susţine Andreea Marin.

Andreea Marin a publicat pe Facebook un amplu mesaj în care susţine că fostul său soţ, de care a anunţat că divorţează la sfârşitul lunii octombrie, se foloseşte de imaginea vedetei în contextul promovării afacerii sale. Între timp, materialele care conţineau imaginea Andreei Marin au fost eliminate de pe conturile fizioterapeutului turc Tuncay Ozturk, fostul soţ al vedetei.

Tuncay a rupt tăcerea: “Să terminăm repede cu divorţul. Eu am o carieră!”

Ce îi lipseşte “Zânei” din căsnicia cu Tuncay? Andreea Marin: „Ne dorim mult”

Prima şi singura dată când Andreea Marin a pozat atât de provocator! Imagini explicite

Decolteu ameţitor! Andreea Marin, în costum de baie la 41 de ani. Îţi place cum arată? – FOTO

De ce A DIVORŢAT Andreea Marin PRIMA DATĂ. Cum arată Cristian Gheorghiţă – FOTO

Andreea Marin, dărâmată: “N-am reuşit să mă pun încă pe picioare”

„Mesajele primite, verbal sau în scris, atât de către mine, cât şi indirect prin membri ai echipei mele, menţionau nemulţumiri ale expeditorilor în privinţa serviciilor furnizate către ei, în urma intermedierii făcute de către firma deţinută de cel care este încă soţul meu. Reproşurile directe către mine, precum şi cererea de rezolvare a fiecărei situaţii în parte, erau motivate de către pacienţi de faptul că au avut încredere să apeleze la această firma, fiind convinşi de implicarea mea directă şi sub toate aspectele în activitatea acesteia.”, a scris Andreea Marin pe contul său de Facebook, potrivit mediafax.ro.

„O separare clară a vieţii mele profesionale de cea a persoanei de care am decis să divorţez, atât pentru acest moment, cât şi pentru viitor, se dovedeşte a fi necesară. Această, cu atât mai mult cu cât, chiar cu o zi în urmă, într-un amplu interviu acordat unui post de televiziune realizat, nu întâmplător, în sediul firmei sale, şi nu în studioul tv, soţul meu a vorbit în cea mai mare parte a interviului despre mine şi relaţia noastră, aspecte folosite astfel în contextul promovării afacerii sale.”, afirmă Andreea Marin pe Facebook.

Andreea Marin a scris pe contul său de Facebook despre sursa problemei, o confuzie iscându-se din faptul că pe mediile de comunicare on-line ale fostului soţ şi ale firmei sale au fost postate de către acesta multe materiale conţinând imaginea Andreei Marin, printre care imagini filmate, text sau fotografii, de care fizioterapeutul turc s-a folosit în susţinerea activităţii sale. „Menţionez faptul că am sesizat, cu luni în urmă, că acest lucru nu este benefic din pricina confuziei create, astfel încât i-am cerut soţului meu să scoată de pe mediile sale tot ce conţine imaginea mea.”, scrie Andreea Marin.

Aparent, Tuncay Ozturk, fostul soţ al Andreei Marin, a amânat eliminarea materialele care conţineau imaginea vedetei, deşi, între timp, imaginile au fost retrase: „Din păcate, eliminarea acestor materiale – care dădeau de înţeles în mod indirect şi eronat publicului larg implicarea mea din punct de vedere legal în activitatea menţionată, din moment ce imaginea mea o „susţinea” la vedere în spaţiul on-line , deşi fără voia mea – a fost mereu amânată, în pofida insistenţelor mele repetate. M-am aflat într-o situaţie delicată, şi pentru că prin bună înţelegere şi comunicare nu am găsit posibilă soluţionarea, recent, când am decis separarea de soţul meu din motive complexe, am găsit de cuviinţă să rezolv, pe cale legală, şi această problemă”, scrie Andreea Marin.

Andreea Marin povesteşte şi despre reacţiile nedorite, în urma publicării materialelor de care s-a folosit fostul său soţ pentru a se promova, mărturisind şi că a apelat la executorul judecătoresc pentru eliminarea materialelor. „Şi în demersul legal în care am cerut eliminarea oricăror materiale care conţin imaginea mea sub orice formă de pe mediile on-line ale soţului meu (site-uri, youtube, conturi pe diverse reţele de socializare…), am avut parte de amânări sau eliminări doar parţiale, astfel încât în urmă cu o săptămâna am apelat la executorul judecătoresc, care a constatat oficial prezenţa unor materiale ce nu fuseseră încă eliminate, nici după aproximativ o lună de demersuri oficiale. Toate aceste materiale crează o impresie falsă şi atrag reacţii nedorite la adresa mea precum cele care m-au determinat să fac aceste clarificări, folosind imaginea mea în sprijinul activităţii unei firme, fără să îmi doresc acest lucru. Sper, însă, că această situaţie să fie rezolvată până la capăt favorabil în mod legal, pentru că este singură cale pe care o am la dispoziţie în acest moment de a elimina orice confuzie în activitatea mea şi cea a persoanei care este încă soţul meu, până la pronunţarea divorţului.”, adaugă Andreea Marin.