Andreea Marin recunoaște relația cu turcul Tuncay Ozturk

Apropo.ro / 31.05.2013, 15:00
Andreea Marin recunoaște relația cu turcul Tuncay Ozturk
După divorțul de Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin și-a găsit fericirea în brațele turcului Tuncay Ozturk. Ce spune vedeta despre relația lor.

Andreea Marin a vorbit deschis despre

"Întotdeauna, și în timpul, și după divorț, am fost alături de tatăl copilului meu. Cel care este alături de mine acum, Jay, pentrui că așa este numele lui, este un om degajat. Am început să ne vizităm și asta e tot. Din moment ce este cu mine, cred că e clar dacă Jay este nemulțumit de faptul că sunt o persoană publică și că sunt urmărită de presă. Există în mine nevoia de a fi răsfățată. Eu cred în fericire", a mai declarat Andreea Marin.

Andreea Marin, 39 de ani, se pare că și-a găsit omul potrivit la nici cinci luni de la divorțul de Ștefan Bănică Jr., iar faptul că noul partener, fizioterapeutul turc Tucany Ozturk, are 27 de ani nu afectează relația lor.

"Tuncay a reușit să-mi readucă zâmbetul pe buze. M-a cucerit cu tandrețea și sinceritatea lui. E un bărbat împlinit, care a muncit enorm pentru a ajunge unde este acum, pentru a-și împlini visul de a fi medic", a dezvăluit Andreea Marin.

" title="Andreea Marin are o nouă relație?!">noua ei relație
la Acces Direct: „Nu sunt genul de persoană care să se afișeze cu o relație în care nu cred. Răspund pozitiv încrederii pe care mi-a acordat-o un om în acest moment al vieții mele. Nu cred că trebuie să trăiesc lucrurile altfel decât firesc. M-am plictisit să văd că alți oameni trăiesc după cum le cântă alții. La 38 de ani vreau să trăiesc respirând, fără să simt că mă sufoc„.

Întotdeauna, și în timpul, și după divorț, am fost alături de tatăl copilului meu. Cel care este alături de mine acum, Jay, pentrui că așa este numele lui, este un om degajat. Am început să ne vizităm și asta e tot. Din moment ce este cu mine, cred că e clar dacă Jay este nemulțumit de faptul că sunt o persoană publică și că sunt urmărită de presă. Există în mine nevoia de a fi răsfățată. Eu cred în fericire„, a mai declarat Andreea Marin.

Andreea Marin se pare că și-a găsit omul potrivit la nici cinci luni de la divorțul de Ștefan Bănică Jr., iar faptul că noul partener, fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, are 27 de ani nu afectează relația lor.

Tuncay a reușit să-mi readucă zâmbetul pe buze. M-a cucerit cu tandrețea și sinceritatea lui. E un bărbat împlinit, care a muncit enorm pentru a ajunge unde este acum, pentru a-și împlini visul de a fi medic„, a dezvăluit Andreea Marin.