Andreea Marin s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk!

Apropo.ro / 04.01.2014, 14:00
Andreea Marin s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk!
Andreea Marin a confirmat căsătoria cu Tuncay Ozturk, printr-o declarația totuși ambiguă făcută vineri.

Andreea Marin și Tuncaz Oyturk s-au căsătorit civil, de Sărbători, la București, potrivit spynews.ro.

„Dragi prieteni, de ceva timp am o relație foarte bună cu Andreea. Întotdeauna am vrut această relație departe de publicitate, din acest motiv nu am vorbi despre relația noastră nicăieri. Am luat măsuri serioase în ceea ce privește intimitatea noastră, pentru că suntem doi oameni maturi. Și la fiecare etapă nu ne avem în vedere doar pe noi, ci și familia noastră. Andreea a fost logodnica mea. Și acum este o onoare pentru mine să împărtășesc cu voi căsătoria noastră. Voi fi întotdeauna mândru să am o astfel de femeie minunată ca fiind soția mea. Vă mulțumesc pentru urări și să aveți Un An Nou Fericit!”, a scris Tuncay pe Facebook.

Andreea Marin

Andreea Marin

Suntem oameni normali, cu întâmplări de zi cu zi. Am simțit și decis că relația este și trebuie să rămână mai presus decât bârfele, că nu putem să ne trăim povestea în acord cu ce vor alții. Că porți un inel sau un semn cu un talisman, fiecare are poate alt simbol primit de la omul drag. Tot ce simți este că e cu tine mereu”, a declarat Andreea Marin, vineri, la Antena Stars, privind căsătoria sa cu Tuncay Ozturk.

„Nu vreau să îmi ascund relația pentru că este una firească și ne respectăm. Ne-am fost alături în momente foarte grele, iar aceste momente ne-au apropiat. Așa că am hotărât să facem tot pentru această relație și el și-a părăsit țara și familia. Începem o nouă viață de cuplu și o să plecăm într-o vacanță. Nu ar fi existat relația noastră fără acceptul fiicei mele și Violeta l-a acceptat foarte ușor. Cu Tuncay, o nouă viață de cuplu de care să mă sprijin. Cine nu-și dorește să simtă că e iubită și sănătate pentru toți și tot ce e mai bine pentru copil”, a mai completat Andreea Marin.