Andreea Marin s-a logodit cu medicul turc Tuncay Ozturk

De: Gabriela Voicu / 30.10.2013, 11:00
Andreea Marin s-a logodit cu medicul turc Tuncay Ozturk
Andreea Marin și medicul turc Tuncay Ozturk, bărbatul cu care vedeta a început o relație după divorțul de Ștefan Bănică Jr., s-au logodit. Vezi cum arată inelul divei!

Invitată la o emisiune TV, Andreea Marin a declarat că s-a logodit cu iubitul ei, medicul turc Tuncay Ozturk.

Tuncay postase următorul mesaj pe Facebook: „Oricum, numai eu și logodnica mea putem decide când ne vom căsători”.

Pusă în fața evidenței, diva a spus: „Îl mănânc, m-a dat de gol! Eu sunt un om mai calculat, el mai direct. Da, suntem logodiți! E o întâmplare fericită. Există inelul”, a spus Andreea Marin, care a arătat inelul de logodnă la televizor.

„S-a întâmplat recent… La prima mea emisiune de la TVR nu eram logodiți”, a mai dezvăluit diva.

Inelul de logodnă al Andreei Marin

Andreea Marin a vorbit cu mare emoție despre cel care a readus iubirea în viața ei: „Și-a lăsat țara pentru mine. Nu e puțin lucru. A luat viața de la zero. Cred că am datoria de onoare să îl prețuiesc la fel de mult cum mă prețuiește el… Nu mă poate obliga nimeni să fac ceva ce nu simt. Suntem oameni maturi și știm ce ne dorim. Am avut o dorință fantastică de a fi iubită. Eu sunt un om care dăruiește foarte mult într-o relație și mă simțeam pustiită pe dinăuntru. Tuncay m-a făcut să înfloresc pur și simplu. Nu mă mai prețuiam pe mine până când a venit cineva lângă mine și m-a făcut să văd lucrurile altfel. Am hotărât că Tuncay merită o femeie plină de viață, hotărâtă. Ne înțelegem foarte bine, dar eu sunt fericită și pentru felul în care se înțelege acest bărbat cu copilul meu. Dacă aș fi îndrăgostită piezându-mi mințile, nimic nu m-ar face să fiu cu un om dacă copilul meu nu ar fi fericit. Vreau să am un copil care să aibă ceva de învățat de la partenerul meu de viață. Am datoria ca părinte de a pune copilul pe primul plan. Violeta îl place, se înțeleg bine. Tuncay este un dar neașteptat pe care mi l-a făcut destinul. Nu era momentul, dar a venit ca un dar. Mi-a adus liniște, echilibru, m-a făcut să vreau să fiu mai frumoasă. E importat că nu e român, nu bagă în seamă lucrurile din presă ca un român. Îi mai povestesc eu câte o prostie și râdem împreună. El râde când îi vede pe paparazzi, simte o părere de rău pentru ei”, a explicat Andreea Marin.

Fosta zână a surprizelor a mai dezvăluit că a început să învețe limba turcă și că îi place.