Andreea Marin se mută în Spania?! Zvon sau realitate

Apropo.ro / 15.01.2013, 17:15
Andreea Marin se mută în Spania?! Zvon sau realitate
Conform unor zvonuri de ultim moment, Andreea Marin ar fi pe punctul de a pleca în Spania, unde se află în tratative cu anumiți producători pentru un nou proiect.

Anul trecut, Andreea Marin declara că se află în tratative cu producători spanioli pentru un nou proiect. Anumite surse din anturajul vedetei susțin că negocierile sunt în stadiu avansat și că ar urma să locuiască în Spania pe perioada colaborării cu produătorii respectivi.

Am putea crede că există un sâmbure de adevăr judecând după cuvintele pe care Andreea Marin le-a scris pe contul ei de Facebook, după divorț.

Spun: «Punct, e timpul schimbării». Există ceva în mine ce ține de intuiție, de simțul momentului când e oportună o mișcare radicală, pentru că știu că mă așteaptă un tren în care nu e chip să nu urc. (…) A alege o altă direcție când te afli într-o răscruce de drumuri nu e un risc, dacă ai încredere în propriile forțe și imaginație„, a scris vedeta.

Surse apropiate vedetelor susțin că Andreea și Ștefan au optat în divorțul la notar pentru custodia comună a fiicei lor, Ana Violeta, cu domiciliul minorei la mamă și acordul tatălui pentru stabilirea copilului în străinătate.