Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. divorțează!

De: Gabriela Voicu / 10.01.2013, 22:07
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. divorțează!
Prima lună a anului 2013 aduce încă un divorț, de data aceasta în showbiz-ul românesc: cuplul Andreea Marin - Ștefan Bănică Jr. s-a destrămat oficial, cei doi anunțând despărțirea pe Facebook.

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au anunțat pe Facebook că divorțează. Unul dintre cele mai solide (foste) cupluri din showbizz are o fetiță, Violeta. Iată în continuare postarea lui Ștefan Bănică Jr.:

„Dragii noștri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluția noastră profesională și personală și care ne respectă intimitatea. Dupa 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună și pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relatie civilizată, caldă, atât pentru fetița noastră, cât și pentru noi. Ne-am trăit relația cu discreție, atât cât ne-a permis statutul de persoana publică, ce înseamn[ pentru alții în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieții particulare într-o telenovelă. Dorința noastră este să depășim și acest moment cu aceeași discreție, chiar dacă suntem conștienți de valul de speculații și neadevăruri. Vă mulțumim, un gând bun! Andreea și Ștefan Bănică”.

Andreea, Violeta și Ștefan

Ștefan Bănică și Andreea Marin au fost căsătoriți șase ani. Ei s-au căsătorit în SUA, în ianuarie 2006, dar aveau o relație oficială de peste doi ani. Pe 15 decembrie 2007 vedeta a născut-o pe Violeta, primul lor copil. Ștefan mai are un copil, Radu Ștefan, de patru ani, a cărui mama este Camelia Constantinescu.

Andreea Marin a fost la a doua căsătorie. „Am mai fost căsătorită, se știe, la 18 ani, am trăit alt sentiment, cu sinceritatea și bucuria pe care ți-o dau tinerețea și începutul de drum în viață, ca femeie. Ceea ce se întâmplă, însă, de când a apărut Ștefan în viața mea, nu se aseamănă cu nimic, nici nu încerc o comparație cumva, pentru că ea pur și simplu nu există. Am știut din capul locului că bărbatul care mă va împlini ca femeie, transformându-mă în mamă, va deveni, negreșit, marea mea dragoste. Nu a existat fericirea în adevaratul sens al cuvântului până când n-a scâncit puiul ăsta mic de față, răsărit din mine, în brațele mele”, a spus Andreea cândva într-un interviu.

În octombrie 2011, apăruseră zvonuri despre o eventuală idilă între Ștefan Bănică Jr. și Lavinia, ex-Spicy. Fosta solistă a fost surprinsă intrând în scara în care artistul are un apartament, la etajul 1, pe strada Amman. În plus, au existat zvonuri potrivit cărora Ștefan ar fi tatăl copilului actriței Adriana Nicolae.