Andreea Marin, Sore şi Anca Serea, senzaţii tari în roller coaster

De: Nicoleta Nicolae / 11.09.2013, 12:50
Andreea Marin, Sore şi Anca Serea, senzaţii tari în roller coaster
Andreea Marin, Silviu Prigoană, Sore, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Anca Serea , Mirela Stelea si alte vedete din showbiz venit alături de copiii, nepoţii, finii sau admiratorii lor în cadrul parcului de distractii Zorky’s Planet din AFI Palace Cotroceni.


Andreea Marin a vizitat parcul de distracţii împreună cu fiica ei, Violeta, alături de care urcat în trenuleţul ce avea să le transporte pe şinele suspendate cu o viteză de 45 de km/oră.

Silviu Prigoană a sosit la Zorky’s Planet alături de băieţii lui, Maximus şi Eduard. Cei mici s-au dat în carusel şi s-au jucat în simulatorul de fotbal 3D.

Anca Serea a participat la eveniment alături de copiii săi cei mari, David (11 ani) şi Sarah (5 ani), care au preferat maşinile tamponabile, jocurile Sega şi Safari Cowboy.

După încheierea recitalului, Sore a acordat autografe, s-a fotografiat alături de copiii prezenţi la eveniment şi s-a urcat apoi, la rândul ei, alături de zece prichindei, în roller coaster.

La eveniment au mai luat parte Iuliana Marciuc, alături de fiul ei, David, Bianca Brad alături de băiatul ei, Luca, Roxana Iliescu, alaturi de fiica ei cea mică, Vanessa, precum şi Sylvia, alături de o prietenă.