Andreea Marin vorbește despre despărțirea de turcul Tuncay Ozturk

Apropo.ro / 06.06.2013, 12:00
Andreea Marin vorbește despre despărțirea de turcul Tuncay Ozturk
Andreea Marin și iubitul ei, turcul Tuncay Ozturk, s-au despărțit după trei luni de relație. Vedeta vorbește despre motivele separării lor.

Andreea Marin, 38 de ani, a postat pe contul ei de Facebook motivele care au condus la despărțirea de iubitul ei, turcul Tuncay Ozturk. În ultima perioadă, vedeta folosește rețeaua de socializare ca mijloc de a transmite declarațiile ei referitoare la orice problemă. Nu este și singura.

Astfel, când lumea se aștepta mai puțin, Andreea Marin a dat vestea care a uimit pe mulți, inclusiv pe prietenii săi – s-a despărțit de iubitul ei.

Vedeta continuă să explice care au fost motivele care au condus la separarea lor: „Bine v-am regăsit, dragii mei! Eu și prietenul meu, Tuncay, am decis împreună ca presiunea mediatică excesivă asupra relației noastre poate face mult rău membrilor familiilor noastre, care nu sunt obișnuiți cu acest mod de viață și mai ales copilului meu, astfel încât hotărârea noastră este să rămânem doar prieteni pentru moment, fără alte conotații date legăturii noastre. Întrucât telefoanele, mailurile și urmăririle de tip paparazzi fac imposibilă o desfășurare firească a lucrurilor și întrebările de natură intimă, precum și speculațiile sunt cu mult disproporționate față de realitatea noastră, am decis împreună ca fiecare dintre noi să anunțe acest lucru pe facebook-ul său. O zi frumoasă tuturor!„.

Vestea despărțirii lor vine la doar câteva zile după ce Andreea Marin a recunoscut relația cu Tuncay Ozturk, în vârstă de 27 de ani.