Andreea Marin: „Vreau să mă simtă trup și suflet lângă ea”

De: Gabriela Voicu / 01.10.2013, 13:40
Andreea Marin:
Andreea Marin vorbește în numărul de octombrie al revistei "Ce se întâmplă, doctore?" despre ce presupune astăzi misiunea de părinte.

În urmă cu 6 ani, Andreea Marin poza însărcinată pentru coperta revistei „Ce se întâmplă, doctore?”. Astăzi, fiica ei Violeta este deja la școală, iar mama vorbește în numărul de octombrie al celei mai citite reviste de sănătate și frumusețe din România despre ce presupune astăzi misiunea de părinte.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

„Eu cred că oricât de ocupați am fi, e doar vina noastră dacă amânăm nevoile copiilor noștri și timpul petrecut împreună, care e atât de prețios pentru ei. De aceea, îmi impun să încep ziua cu o oră petrecută cu Violeta și să avem timp pentru noi și seara. Cât privește weekend-ul, e obligatoriu să ieșim în locuri interesante pentru ea. Fac tot ce pot să nu lipsesc de la școală atunci când părinții sunt chemați sau să nu pierd momentele de suflet pentru ea, zilele ei speciale din an. Vreau să mă simtă trup și suflet lângă ea, nu doar cu vorba” a declarat Andreea Marin.

Și tot în numărul de octombrie, vedeta își descrie stilul de viață din care nu lipsesc dieta și sportul. „În prezent, m-am specializat pe salate. De exemplu, mesele de azi sunt: salată de fructe dimineața, apoi o gustare cu un mix de semințe, la prânz roșii umplute cu o pastă de legume gustoasă, mai târziu lapte de migdale, la cină salată de țelină cu nuci. Dar preferatele mele sunt gustările pe bază de năut” mărturisește Andreea Marin.

Andreea Marin

Cât privește cele mai bune alimente recomandate pentru menținerea siluetei, Oana Cuzino pledează și pentru consumul de supe. ” În mod normal, efectul regimului cu supe începe să apară la cântar după primele 10 zile de aplicare. Evident, dacă le gătim controlat și nu adăugăm pâine, paste făinoase, grăsimi animale, smântână, orez alb și cartofi, iar sare și uleiuri vegetale cu moderație. Putem să ne reglăm elegant greutatea și dacă ne gândim să respectăm doar câteva zile pe săptămână o astfel de dietă de supe și ciorbe, alternând zilele de hrană normală cu zile de „hrană lichidă”, fără a priva organismul de nutrienți importanți” recomandă Oana Cuzino.

Din numărul de octombrie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”, cititoarele pot afla care sunt cele mai bune metode pentru combaterea vergeturilor, cele mai eficiente alimente pentru menținerea sănătății părului, dar și cele mai inspirate sfaturi anti-rutină în cuplu. Și pentru că octombrie este luna de luptă împotriva cancerului de sân, „Ce se întâmplă, doctore?” a stat de vorbă cu profesorul doctor Alexandru Blidaru despre cele mai noi abordări ale teribilei maladii.