Andreea Pătraşcu şi Denis Ştefan – Altă poveste… altă telenovelă!

De: Cătălina Matei / 18.08.2008, 00:00
Andreea Pătraşcu şi Denis Ştefan - Altă poveste... altă telenovelă!
Mai bine spus, aceleaşi personaje – Codruţ şi Irina - îşi vor continua povestea de dragoste... cu o altă poveste, într-o nouă producţie marca Promance pentru Acasă TV. De data aceasta, în noua telenovelă ”Regina”, Andreea şi Denis nu vor mai fi protagonişti, însă personajele lor îşi vor surprinde fanii cu alte întîmplări pline de neprevăzut.

Din toamnă, cele mai îndrăgite personaje din ”Inimă de ţigan” revin la Acasă TV într-o nouă telenovelă – ”Regina”. Printre ei, se numără şi Irina Dumbravă şi Medalion Codruţ Feraru în postura de tineri căsătoriţi. Reprezentanţii celor două lumi – români şi ţigani – îşi încep drumul în viaţă ca soţ şi soţie trecînd peste prejudecăţile celor din jur. Însă, ca în orice căsnicie, lucrurile nu merg întotdeauna perfect. Există momente mai bune şi altele mai puţin bune.

”Poveştile se termină cu . Dar cum telenovela prezintă o poveste de viaţă, finalul nu se poate opri doar la acest stadiu. Trebuie să vedem cum e cu ”, ne explică Denis Ştefan, interpretul lui Medalion. Actorul mai adaugă: ”Într-adevăr, conflictele din sînt de alt gen. Dacă, pînă acum, Codruţ a avut de-a face cu prejudecăţile rasiste, acum problemele vor fi şi de altă natură. Irina şi Codruţ vor trece şi prin problemele care apar în orice cuplu căsătorit. Cei doi vor vedea dacă relaţia lor este solidă, dacă iubirea lor este una adevărată şi nu doar a fost de împotrivirea celorlalţi. E mult mai uşor să te îndrăgosteşti atunci cînd toţi se opun – e fructul oprit! Telespectatorii vor vedea dacă mariajul dintre cei doi va fi unul fericit sau nu”.

Dacă în telenovelă este căsătorit cu o blondă cu ochi albaştri, în realitate, soţia lui Denis este brunetă. Iuliana lucrează în domeniul bancar. Întîmplare sau nu – şi Andreea, partenera sa din telenovelă, a lucrat într-o bancă, la biroul de credite, înainte de a juca în serial. Iar în această vară a absolvit ASE-ul cu brio. Prin urmare, Denis este un norocos: se poate baza pe două experte, acasă şi la locul de muncă, atunci cînd vine vorba de acte.

”Nu sînt deloc organizat, deşi sînt născut în zodia Leu. Dacă mă pui să completez un formular, sigur îl greşesc. Noroc cu soţia mea, mai ales că lucrează în domeniul bancar!”, recunoaşte Denis. Născut pe 15 august, actorul din ”Regina” împarte aceeaşi zodie cu partenera sa din serial, însă nu şi aceleaşi caracteristici! ”Şi eu sînt tot în zodia Leu, pe 18 august, însă sînt foarte ordonată şi echilibrată. Nu suport dezordinea, mai ales în acte! Am terminat ASE-ul, am lucrat în bancă, aşa că ştiu cum e cu actele! Şi cu creditele, mai ales că mi-am făcut lucrarea de licenţă pe acest subiect”, se amuză Andreea.

De la primul sărut…

…la a doua telenovelă, n-a trecut decît un an. Viaţa celor doi actori s-a schimbat considerabil. Dacă Denis are ceva vechime în acest domeniu, pentru Andreea totul a început de la zero. Ma bine zis, totul a început de la primul sărut – proba pe care tînăra absolventă de ASE a susţinut-o la casting. ”Relaţia mea de prietenie cu Andreea a început cu mult înainte de filmări, cînd am început să repetăm. Aşa am început să povestim, să aflăm diverse lucruri unul despre celălalt şi, treptat, am ajuns să ne cunoaştem mai bine şi să ne împrietenim. Sincer, nu-mi amintesc de Andreea în prima zi cînd am văzut-o, la casting. Eu în ziua respectivă m-am sărutat cu multe fete venite la casting, aşa că am circumstanţe atenuante!”, se ”scuză” Denis.

”În acea zi, m-am simţit pentru că erau atît de multe fete acolo, blonde cu ochi albaştri… 300!”, explică Andreea, în timp ce partenerul ei adaugă: ”Vă daţi seama cît de greu mi-a fost mie să mă sărut cu fiecare în parte! Au fost şi fete mai timide care, în loc să mă sărute, mă luau în braţe!”. Şi, totuşi, cum a fost primul sărut? ”Îmi amintesc că am fost tare timidă. Pînă în acel moment, îl mai văzusem pe Denis în cîteva reclame, dar nu-l urmărisem ca actor. Nu mi-a fost foarte uşor să mă sărut cu un străin, însă ştiu să-mi controlez emoţiile. Sînt foarte sigură pe mine şi cred că ăsta a fost şi atuul meu atunci cînd am luat casting-ul, iar apoi cînd am ajuns să joc în . Ne-am împrietenit foarte repede, iar acum ne este mult mai uşor să jucăm împreună pentru că ne cunoaştem aşteptările – ştim ce vrem unul de la celălalt”, ne lămureşte Andreea.

Într-un an, viaţa ei s-a schimbat radical. Din mediul bancar, cu cifre şi acte, a ajuns în lumea televiziunii. Este deja la a doua telenovelă şi va prezenta, din toamnă, alături de Cabral, un nou sezon al emisiunii ”În al 9-lea cer”, la Acasă TV. Dacă programul pe care îl va avea în toamnă îi va permite, Andreea plănuieşte să se înscrie la un master în “Arta actorului de film”.

Telenovela… off road!

După ce a terminat filmările la ”Inimă de ţigan”, întreaga echipă a plecat în Tunisia. Cîţiva dintre actori au filmat în deşertul Sahara scene spectaculoase, pe care le vom urmări în noua producţie – ”Regina”, în timp ce restul echipei s-a relaxat. A fost ocazia perfectă ca să se cunoască mai bine, dar şi ca să se distreze. Denis a avut parte şi de o plimbare cu jeep-urile prin deşert: ”Am făcut off road cu Florin Zamfirescu şi cu Marin Moraru prin deşert! A fost destul de palpitant să urcăm dune de vreo 20 de metri şi să coborîm pante la fel de lungi. Ne-am plimbat cu cămilele şi cu caii, iar în spatele nostru era furtună de nisip! De obicei, cămilele merg în şir, legate una după alta. Eu am încercat să merg singur pe cămilă, însă, imediat ce s-a văzut liberă, a început să o ia la fugă!”, povesteşte Denis.

Andreea, în schimb, n-a încercat aventura off road, dar n-a ratat plimbarea prin deşert: ”În Sahara, a trebuit să ne acoperim cu acele haine tradiţionale ca să nu ne ardă soarele. Cu greu am găsit un astfel de costum pe mărimea mea. Mi se vedeau doar ochii”. După vacanţa din deşert, Andreea a mai fost în vacanţă la Barcelona, în timp ce Denis şi soţia sa au ajuns în Praga şi pe Costa Brava.

Irina şi Medalion – mărci înregistrate

Cum ”Inimă de ţigan” are mulţi fani, Andreea şi Denis sînt recunoscuţi la orice colţ de stradă. De fapt, personajele lor sînt atît de populare încît oamenii îi strigă ”Medalion” şi ”Irina” atunci cînd îi văd lîngă ei. Dacă Denis primeşte flori la semafor de la ţigăncile florărese, Andree are mai mult lipici… la pici! ”Eram într-un supermarket şi a venit la mine o fetiţă de vreo 3 ani, foarte simpatică şi dulce, care se uita la mine ca la o bombonică – mă mînca din priviri – şi m-a întrebat: . Mi-ar plăcea să joc şi un personaj negativ. Cred că m-aş descurca în rol de fată rea! Şi blondele cu ochi albaştri pot fi rele!”.