Andreea Perju – Blonda supremă joacă tare!

De: Cătălina Matei / 23.03.2009, 00:00
Andreea Perju - Blonda supremă joacă tare!
Timp de nouă ani, a făcut gimnastică ritmică, a fost animatoare la TV, dansatoare în diverse trupe, ba chiar a cîntat în formaţia Ooops. Andreea este studentă la Jurnalism, a pozat într-o revistă pentru bărbaţi, i-a cucerit pe toţi în chip de blondă supremă în emisiunea lui Negru, iar acum cochetează cu actoria, în telenovela de la Antena 1 ”Fetele marinarului”. Şi, pe 28 martie, va fi alături de naţio­nala de fotbal în meciul cu Serbia. Hai, România!

Dintre fetele lui Amza Trifan, din telenovela de la Antena 1, Vera Babkin este cea mai dezinvoltă. Manechin, fără prea multe pre­judecăţi, învîrte bărbaţii pe degete… Cea care o interpretează, Andreea Perju, a reuşit deja să-şi cîştige mulţi admiratori. Deşi nu are studii de actorie, tînăra blondă a intrat în pielea personajului, a învăţat ceva ruseşte şi dovedeşte că ştie să dea replica actorilor profesionişti.

An­dreea este singură la părinţi, şi-a pierdut mama la 12 ani, iar de mică a dovedit că ştie ce vrea. După nouă ani de gimnastică ritmică de perfor­manţă, a renunţat la acest sport şi re­cu­noaşte că, de multe ori, a regretat alegerea sa: ”Datorită acestui sport, am învăţat să mă organizez, să fiu ordonată, punctuală şi serioasă. E un sport extraordinar, greu, dar îţi aduce multe satisfacţii”.

După ce a renunţat la viaţa sportivă, Andreea a fost atrasă mai mult spre… viaţa artistică. A dansat la diverse emisiuni şi în trupe diferite, chiar a şi cîntat în formaţia Ooops. Însă tot te­leviziunea a atras-o mai mult, aşa că Andreea a început să participe la diverse cas­ting-uri. Astfel a ajuns în teleno­vela de la Antena 1, dar şi în emisiunea lui Dan Negru – ”Te pui cu blondele?”.

”Sînt mîndră că am reuşit să dărîm mitul acesta cum că blondele n-au mai mult de doi neuroni. Bucuria pe care am simţit-o de fiecare dată cînd dădeam un răspuns corect nu se compară cu nimic. De mică am fost blondă, nu mi-a trecut prin cap niciodată să mă fac brunetă, dar, probabil, aş face acest compromis dacă ar trebui să inter­pretez într-un film un personaj brunet”.

Microbistă de dragul iubitului

Deşi gimnastica ritmică rămîne sportul preferat, Andreea re­cu­noaşte că se uită la fotbal de dragul iu­bitului, chiar dacă a primit multe invitaţii în oraş de la diverşi fotbalişti. ”Sportul meu preferat rămîne gimnastica ritmică şi recunosc că îmi place şi echitaţia. Mă uit la fotbal de dragul iubitului meu şi asta doar dacă acel meci contează foarte tare pen­tru el, aşa cum sigur va fi cazul me­ciului România – Serbia, care ne va ţine de micul ecran pe 28 martie.

Antena 1 a produs un spot foarte original, în care susţin naţionala alături de alţi colegi. Cred că toţi trebuie să fim cu tot sufletul alături de echipă, avînd în vedere că, prin ei, noi avem şansa să ne mîndrim că sîntem români”.

Fetele marinarului – luni – joi, 22.00, Antena 1