Andreea Podarescu a facut videochat

De: Mia Nicolescu / 13.11.2011, 10:56
Andreea Podarescu a facut videochat
Andreea Podarescu, fosta iubita a lui Luis Lazarus, a recunoscut ca a facut videochat... cand era minora.

„Am desfasurat in trecut activitate la videochat, pentru ca la acel moment era o modalitate prin care imi asiguram nevoile financiare. Nu am avut nimic de ascuns. Sunt mandra ca, desi am avut aceasta activitate, dupa incheierea ei am facut multe lucruri frumoase si am demonstrat ca pot din ce in ce mai mult! Nu consider ca am deranjat pe nimeni cu nimic. Asa am vazut eu lucrurile la varsta de 18 ani”, a declarat Andreea Podarescu.

Andreea Podarescu

Filmul care demonstreaza ca simpatica bruneta s-a masturbat in fata camerei de filmat dureaza aproximativ cinci minute, insa acesta contine scene mai mult decat explicite, motiv pentru ca nu a putut fi facut public.

Inregistrarea porno prezinta o Andreea Podarescu dezinhibata, pregatita sa satisfaca si cele mai indraznete fantezii ale clientilor ce acceseaza site-urile de specitalite. Fosta iubita a lui Luis Lazarus este imbracata cu o lenjerie cu imprimeu ce imita pielea de leopard, dupa doar cateva secunde renuntand la aceasta si lasand sa i se vada organele genitale.

Dupa ce a recunoscut ca a facut videochat, Andreea a revenit cu o declaratie uluitoare, care i-ar putea aduce chiar si un dosar penal: „De fapt, filmul a fost facut in urma cu circa patru ani, cand inca eram minora„.