Andreea Răducan s-a căsătorit! Cine este alesul – FOTO

De: Cătălina Matei / 13.10.2016, 10:44
Andreea Răducan s-a căsătorit! Cine este alesul - FOTO
Andreea Răducan (33 de ani) s-a căsătorit civil miercuri, 12 octombrie, la Primăria Sectorului 1 din Bucureşti.

Andreea Răducan şi iubitul ei, Daniel Tandreu, şi-au spus Da! Au fost de faţă în jur de 20 de rude şi prieteni, petrecerea mare, cu 260 de invitaţi, urmând să aibă loc sâmbătă, după cununia religioasă. Foştii antrenori ai Andreei, Mariana Bitang şi Octavian Belu au fost martori, iar dintre fostele colege a fost prezentă Monica Roşu.

Fosta gimnastă a declarat că, după căsătorie, va purta şi numele soţului ei, Tandreu, scrie click.ro.

 „Vom avea în jur de 260 de invitaţi. Mă bucur că au putut să vină, era destul de dificil să reuşeşti să îi prinzi pe toţi liberi în aceeaşi zi, pentru că mulţi vin din afara Bucureştiului sau a ţării. Dar suntem foarte bucuroşi că vor reuşi să ajungă şi să fie alături de noi în această seară specială”, a declarat pentru Click! fosta gimnastă, care şi-a comandat rochia de mireasă de pe Internet, de la o casă de modă din Barcelona, care are reprezentanţă şi în România. „Am găsit ceva potrivit pentru mine. Nu-mi place să epatez, am găsit ceva simpluţ, cu câteva detalii care să scoată în evidenţă că e o rochie de mireasă. Am vrut să mă simt bine în ea, să pot dansa, să mă pot mişca”, a explicat Andreea.

Meniul va fi unul tradiţional, dar şi cu mici feluri surpriză – „este un meniu potrivit pentru fiecare gust, nu va fi nimeni nemulţumit”, ne asigură viitoarea mireasă. Voia bună va fi asigurată de formaţia lui Florin Ristei, de Ansamblul „Maramureşul”, dar şi de un DJ. „Vrem să fie o seară de vis pentru noi, dar şi pentru invitaţii noştri, care sperăm să se distreze până dimineaţă”, a încheiat Andreea.

Foto Facebook, click.ro