Andreea Raicu a vorbit despre perioada de depresie: „Îmi doream să dispar!”

De: Nicoleta Nicolae / 24.02.2016, 09:50


Andreea Raicu a vorbit despre perioada de depresie:
Invitată într-o emisiune TV, Andreea Raicu a făcut dezvăluiri neaşteptate despre viaţa ei şi despre momentele grele prin care a trecut.

Vedeta şi-a recăpătat liniştea, după ce a fost în India şi a făcut meditaţii.

„Plângeam foarte mult pentru că era singura metodă prin care puteam să mă descarc şi o făceam atunci când eram singură pentru că mi-era foarte greu să le zic prietenilor mei că nu sunt bine. O făceam uneori, dar atunci când o făceam răspunsul era „Eşti nebunaă?!!?!”.

În cazul ei, depresia a apărut din senin. Vedeta TV avea bani, o casă frumoasă şi o cariera de succes.

„Veneam de la o gală pe care o organizasem, Salvaţi Copiii, şi fusese un eveniment foarte frumos în care totul era minunat, eu eram minunată, toată lumea m-a admirat… Şi m-am întors acasă cu energia aia şi cu toata admiraţia pe care o primisem şi cu tot ce se întâmplase acolo, şi-am intrat în casă şi am simţit un contrast foarte mare. Am ajuns în casă, într-adevăr, mare, frumoasă, casa pe care mi-am dorit-o şi pe care mi-am construit-o singură şi eram foarte nefericită şi nu am înţeles de ce”, a mărturisit Andreea Raicu. Din acel moment, viata vedetei TV s-a schimbat si vreme de trei ani a suferit de depresie pastrand totusi aparentele.

„În perioada depresiei, îmi doream să dispar. Le-am împărtăşit asta oamenilor. Au fost foarte mulţi ani în care nu mi-a fost bine. Oamenii au fost surprinşi plăcut de sinceritatea mea. Am mers câte o lună în India”, a declarat Andreea Raicu, marţi, într-o emisiune TV.

Andreea Raicu, în vârstă de 38 de ani, este o vedetă de televiziune din România.