Andreea Raicu, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său care a murit

De: Nicoleta Nicolae / 14.04.2016, 10:32

Andreea Raicu, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său care a murit
Andreea Raicu a postat pe blog un text emoţionat despre pierderea tatălui său.

„Tata semăna cu domnul Mircea Albulescu. Plecarea lui mi-a adus aminte de plecarea tatălui meu şi de momente de care îmi e dor”, a notat vedeta de televiziune.

„Vinerea trecută a plecat Mircea Albulescu. Această veste a venit cu multă tristeţe. A fost un weekend foarte aglomerat şi din cauza asta nu am apucat să scriu acest text mai devreme. Dar încă mă urmăreşte plecarea lui Mircea Albulescu.

Acum câteva săptămâni m-am gândit la el şi după câteva zile l-am văzut trecând prin faţa restaurantului în care eram. Era o duminică însorită care contrasta cu tristeţea care se citea pe chipul lui. Păşea greoi. Mi-a simţit privirea inistentă şi m-a privit în ochi şi atunci am simţit marea de tristeţe din interiorul lui. Am avut un impuls să merg la el, să stau de vorba cu el, să-l întreb cum se simte şi dacă aş putea face ceva pentru el. Mintea însă m-a oprit… acum îmi pare rău…

Mircea Albulescu a însemnat ceva special pentru mine. Nu doar ca actor. Am crescut cu numele lui mereu pomenit în casa pentru că mulţi îi spuneau tatalui meu ca seamănă cu el. Aveau aceeaşi statură şi prestanţă, aproape aceeaşi voce, aceleaşi trăsături şi nu o să vă vină să credeţi, dar la sprâncene era o asemănare izbitoare.

Ori de câte ori vedeam un film in care juca domnul Albulescu, proiectam stările pe care le aveam în momentul acela cu tatăl meu. Noi am avut o relaţie destul de tumultoasă aşa că şi stările mele erau variate. Aşa că am crescut cu sentimente de furie, de dragoste, de tristeţe de dezamăgire, răzvrătire, uneori cu o imensa bucurie faţă de domnul Albulescu. Şi nu pentru felul în care juca… Ci din cauza şi graţie lui tata. De-ar fi ştiut el 🙂

Când tata a plecat în urma cu 15 ani, orice fel de apariţie a domnului Albulescu venea în continuare cu multă emoţie. De fapt, cu şi mai multa emoţie!
Aducea în inima mea mult dor, nostalgie, dragoste şi, după mulţi ani, bucurie. Bucuria de a-l vedea pe cel care îmi aducea aminte atât de bine de tata, de copilărie şi de stările mele.
Mă bucuram enorm când îl vedeam, uneori îmi venea să-l iau în brate cu multă dragoste, dar mereu m-am cenzurat, din teama pe care o aveam la acea vreme, să nu creadă că sunt vreo fană nebună.
Plecarea lui a lăsat în urma un gol care foarte repede s-a umplut cu tristeţe. Am simţit cum o puternică legătură cu tatal meu s-a rupt…”, a scris Andreea Raicu pe site-ul ei.