Andreea Raicu imbraca vedete

Apropo.ro / 27.06.2006, 15:19
Andreea Raicu imbraca vedete
Își caracterizeaza stilul vestimentar drept urban chic, și ar alege oricand jeans, chiar daca este o fashion victim. Mai nou, a devenit și femeie de afaceri dupa lansarea oficiala la Iași a colecției Irina Schrotter-Andrea Raicu. Hainele ei au fost purtate deja de

Își caracterizeaza stilul vestimentar drept urban chic, și ar alege oricand jeans, chiar daca este o fashion victim. Mai nou, a devenit și femeie de afaceri dupa lansarea oficiala la Iași a colecției Irina Schrotter-Andrea Raicu. Hainele ei au fost purtate deja de Andreea Marin și Elena Basescu.

„Din colecția noua, lansata la Iași, cred ca vor face senzație colanții și unele rochii. Am avut însa surpriza sa constat ca un anume model de bluza pe care l-am scos la vanzare în iarna, ca un fel de test, a prins extraordinar la public și chiar la vedete. M-am bucurat sa le vad pe Andreea Marin și pe Elena Basescu purtand-o în diverse editoriale. Prietenele mele și-au comandat-o toateÂ’Â’, spune Andreea Raicu. La Saptamana modei de la Iași a mai prezentat, ca de obicei, și pentru Irina Schrotter și colecția ei pe muzica live interpretata HBO, adica Horia Brenciu Orchestra.

Afacere între prietene
Cu Irina colaboreaza de 6 ani, de pe vremea cand realiza emisiunea „Stil”. „Irina a fost singurul designer care, la acel moment, avea posibilitatea sa-mi furnizeze saptamanal ținute pentru show și nu era prinsa în alte angajamente similare ca Doina Levintza, ale carei ținute mi-au placut dintotdeauna, dar care începuse deja colaborarea cu Andreea Marin.” Prietene au devenit în timp, descoperind ca au cam același tip de caracter și principii de viața similare. „Acum Irina e, în primul rand, prietena mea. Ma pot baza pe ea.” În vara, pleaca împreuna în vacanța pe Coasta de Azur.

Hainele Schrotter-Raicu au aparut la începutul lui 2006. „Stateam de vorba și am ajuns la concluzia ca, daca lumea vrea haine >, atunci sa le dam haine ca ale lui Raicu! Am luat decizia de a lucra cot la cot la o linie vestimentara care sa ne reprezinte și pe mine și pe ea, din punct de vedere al stilului vestimentar. Sunt haine în tendințe, în egala masura comode, în care poți sa te simți în largul tau, dar și foarte feminine.”

Cum sa arați ca Raicu?
Stilul ei vestimentar e urban chic. Acorda extrem de multa atenție accesoriilor, despre care crede ca pot scoate din anonimat orice ținuta. La acest capitol îi plac și pantofii frumoși, și gențile spectaculoase, și bijuteriile. „E, poate, singurul lucru pentru care nu ma plictisesc cand merg la cumparaturi!” Dar, culmea, nu se da în vant sa mearga prin magazine. „Sunt foarte mandra sa port haine ale designerilor romani, în special pe cele ale Irinei, ale lui Razvan Ciobanu sau ale Mariei Lucia Hohan, pe care sa le accesorizez cat mai spectaculos, așa ca nu dau buzna în magazine la fiecare sezon. De obicei, prefer sa-mi fac cumparaturile ori de cate ori calatoresc, nu din snobism, ci pentru ca așa evit sa întalnesc și alte persoane purtand haine ca ale mele. Ce sa fac? Nu-mi plac uniformele. Cred ca nu sunt singura.”

Zilnic sport plus un DVD
Dar ce face Raicu și nu are legatura cu hainele? „Daca nu sunt plecata, ceea ce s-a întamplat frecvent în ultimele luni, merg în fiecare zi la sala.” Acum trei ani, pe vremea cand prezenta „Big Brother”, a început într-o doara sa faca sport. A constatat ca-i place, și așa a devenit un mod de viața. „De la începutul acestui an, ma antrenez exclusiv cu Luminița Nicolescu.” Cu ea va scoate și un DVD cu exerciții de tae-bo. „Acum mananc mult mai sanatos, am o viața mult mai ordonata, din care lipsesc excesele. Muncesc pentru felul în care arat.”

Dar cu fața cum ramane?
E un cumparator asiduu de creme, cremuțe, farduri și alte produse de gen. Pentru îngrijirea corpului este fan Biotherm. Pentru ca aceasta gama nu se comercializeaza în Romania, atunci cand se afla peste hotare își face provizii. Același lucru se întampla și cu fardurile, pentru ca îi plac produsele MAC. La masaj nu merge des, „ci doar în perioadele în care mi se pare ca descopar cate un pic de celulita. Prietenele mele îmi spun ca e doar o parere, dar, știi cum e, daca eu așa cred, ma duc sa remediez problema”. Iar din locurile exotice pe care le viziteaza se întoarce negreșit cu uleiuri aromate.

Dieta fusion
Îi place cel mai mult sushi și mancarea fusion. De sarbatori însa, nimic nu se compara cu bunatațile pregatite de mama și de bunica ei. „De altfel, cam astea sunt și singurele perioade din an cand îmi îngadui astfel de excese.” Ea gatește pe cont propriu paste și cartofi franțuzești, dar i-au ieșit și scoicile. Se mai lauda cu bezelele pe care le face în coproducție cu bunica.

Ce se intampla Doctore?