Andreea Raicu – O nouă viaţă

Apropo.ro / 27.10.2008, 00:00
Andreea Raicu - O nouă viaţă
Din 25 octombrie, timp de 8 ediţii, Andreea Raicu împlineşte visul unei trupe la noua ediţie “Megastar”. Formatul competiţiei este complet nou, iar fericiţii cîştigători vor pleca pe 13 decembrie cu 60.000 de euro în cont. Pentru vedeta Andreea Raicu, noul sezon e prilej bun pentru noi începuturi. Andreea Raicu crede că săptă­mînile pînă la sfîrşitul anului vor fi extrem de agitate.

“Pe lîngă faptul că este un sezon foarte dinamic, cred că va deveni, pentru tele­spectatori inclusiv, extrem de impre­vizibil în privinţa rezultatului”, spune vedeta Prima TV. De data aceasta, concurează doar trupe formate din tineri cu mult talent, iar printre ei se numără inclusiv finalişti de la ediţiile precedente. Cu alte cuvinte, va fi război!

Caritate şi contracepţie

Pentru prezentatoarea “Megastar”, sfîrşitul de an este, de obicei, aglomerat şi în privinţa proiectelor personale care ţin de domeniul caritabil. “Dacă cineva are o idee care e în concordanţă cu valorile la care eu ţin şi mă invită la o acţiune caritabilă, nu stau pe gînduri şi particip din toată inima. Dacă pot să ajut în vreun fel, o fac întotdeauna”.

De altfel, una dintre cele mai noi campanii la care a participat a fost organizată cu ocazia Zilei mondiale a contracepţiei. Vedeta a făcut o serie limitată de tricouri cu mesaje concludente adresate tinerilor. “Tricourile au fost o cale neconvenţională de a populariza ideea că e important să faci sex protejat. Mesajul ajunge nu doar la fetele care le poartă, ci la toată lumea care intră în contact cu ele. Aşa încît se creează un fel de informaţional”, crede Raicu.

Donează şi din garderoba ei imensă
Viaţa ei profesională este alertă, iar în timpul liber nu prea are timp de relaxare, pentru că zi de zi merge la… şantier. “Ţin mult la proiectul , pentru că am simţit nevoia să am o casă a mea, care să mi se potrivească şi pe care să o transform într-un cămin. De aceea, nu am construit-o pentru o singură persoană”. Deja speră să se bucure de liniştea Sărbătorilor în această construcţie generoasă şi să petreacă într-o atmosferă caldă, alături de familia şi de prietenii ei. Andreea este una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete din Romănia, aşa că am vrut să aflăm cîţi metri pătraţi are dressing-ul ei. “Sper ca acesta să fie destul de mare încît să am loc pentru toate hainele!”. Ştie deja că are nevoie de un spaţiu uriaş. “Ar fi foarte greu să spun exact cîte haine am pentru că garderoba mea este compusă din ţinutele pentru televiziune, cele pe care le port la şedinţele foto, hainele de zi cu zi şi cele pentru evenimentele la care particip. Dar îmi place să le mixez, să le port de fiecare dată în alt fel, să le accesorizez. Este foarte adevărat că dau foarte multe haine, pentru că pe unele nu ajung să le port nici măcar de cîteva ori şi ar fi păcat să nu se bucure şi altcineva de ele”.

Cum să fie sufletul-pereche?
Dacă tot s-a despărţit de Tudor Chirilă şi nu a confirmat o altă relaţie, am vrut să ştim ce îşi doreşte ea cu adevărat de la bărbatul care va apărea. “Din punctul meu de vedere, cel mai important ar fi să am alături o persoană cu care să pot comunica, pe care să mă pot baza atunci cînd am nevoie de sprijin şi, mai ales, cu care să pot împărţi, cu care să trăiesc la unison. Să avem preo­cupări comune, să ne ajutăm, să visăm împreună, să ne facem pla­nuri. Şi mai e un aspect important: să fie educat şi să aibă simţul umorului, pe care eu îl consider o calitate specială”. Ştim, de ase­menea, că îşi doreşte şi un copil, pînă atunci însă află o mulţime de informaţii despre micuţi de la fetiţa orfană, Maria, de care are grijă. “Acum pot să spun că ştiu care sînt nevoile unui copil. Pe Maria încerc să o fac să fie deschisă şi să se bucure de tot ce e frumos în viaţă. Sper să-mi folosească această experienţă şi, de asemenea, să urmez modelul mamei mele, care este cea mai bună prietenă a mea şi care a fost dintotdeauna extrem de apropiată de mine”.

Megastar – sîmbătă, 20.30, Prima TV