Andreea Raicu, pictorial sport în numărul de mai al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”

Apropo.ro / 29.04.2013, 11:41
Andreea Raicu, pictorial sport în numărul de mai al revistei
Pentru că se apropie sezonul cald, revista "Ce se întâmplă, doctore?" a intrat în culisele vieții sănătoase a Andreei Raicu și a aflat câteva trucuri utile pentru oricine își dorește un corp suplu.

Pentru că se apropie sezonul cald, revista „Ce se întâmplă, doctore?” a intrat în culisele vieții sănătoase a Andreei Raicu și a aflat câteva trucuri utile pentru oricine își dorește un corp suplu. Alimentația sănătoasă și mișcarea susținută fac parte din programul zilnic al vedetei, care ne dezvăluie în premieră silueta de plajă, în costum de baie. „În zilele foarte lungi când nu am timp să comand sau să merg la masă, plec de acasă cu caserola de mâncare, pe lângă migdalele care nu îmi lipsesc din geantă. În caserola mea se găsesc fructe, legume și preparate pe care le cumpăr de la restaurantele raw vegan sau vegetariene” mărturisește Andreea Raicu în numărul de mai al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”. Cât despre sport, Andreea Raicu mărturisește că și-a descoperit pasiunea pentru mișcare după vârsta de 25 de ani. „Lucrurile s-au schimbat în momentul în care a început emisunea Big Brother când sportul a fost cel care a reușit să îmi dea energia de care aveam nevoie pentru a face programului extrem de solicitant. Atunci am înțeles cât de important este sportul și faptul că îți dă o stare psihică și fizică extrem de bună oricât de obosit ești” spune Andreea Raicu în numărul de mai al celei mai citite reviste de sănătate și frumusețe din România.

Un corp lucrat face casă bună cu o piele îngrijită, iar cititoarele „Ce se întâmplă, doctore?” se pot inspira și din alegerile Danei Rogoz, în ceea ce privește îngrijirea tegumentului. „Prefer un machiaj cât mai natural. Pentru filmări sau ședințe foto îmi place să testez tipuri cât mai diferite de machiaj. Dar în viața de zi cu zi, încerc să nu-mi încarc tenul prea tare. Altfel, cred că este vorba de gene bune – deci, mama e vinovată! Folosesc creme de hidratare constant, iar uleiul de nucă de cocos e prietenul meu cel mai bun” declară Dana Rogoz.

Tot în numărul de mai, Oana Cuzino le propune cititorilor, după închiererea postului, un program corect de revenire la alimentația echilibrată. „La modul ideal, ar trebui să păstrăm cât mai mult din bunele efecte acumulate. Atunci când sistemul nostru digestiv „amorțit” revine la activitatea obișnuită, dorința de a mânca va fi intensă. Aici trebuie să intervină voința, disciplina și autocontrolul dobândite în perioada postului. În prima săpămâna, pe lângă cantitățile de legume, cereale și fructe crude, se vor adăuga proteine mai ușoare, precumlactatele degresate, iar o dată la două zile, preferabil dimineața, un ou Iaurtul, kefirul și sana reprezintă alimente sănătoase care pot fi reintroduse fără grijă în alimentația zilnică” recomandă Oana Cuzino. Iar la capitolul frumusețe, vedeta PROTV trece în revistă cele mai eficiente remedii împotriva dușmanului numărul unu al femeilor: celulita.

Alte subiecte dezbătute pe larg în numărul de mai al revistei „Ce se întâmplă, doctore?” sunt importanța hormonilor estrogeni în organism, abordarea medicală corectă a infecției cu HPV și topul metodelor de prevenire a celor mai frecvente forme de cancer.