Andreea Raicu și Horia Tecău s-au despărțit

De: Gabriela Voicu / 18.09.2013, 11:15
Andreea Raicu și Horia Tecău s-au despărțit
Andreea Raicu și Horia Tecău s-au despărțit după o relație care a durat un an. Andreea a confirmat și a dezvăluit motivul rupturii.

Andreea Raicu și Horia Tecău s-au despărțit după o relație care a durat un an.

Anul trecut, în octombrie, Andreea Raicu (36 de ani) și Horia Tecău (28 de ani) au apărut prima dată împreună la un eveniment, semn că formează un cuplu oficial. În ultimul an, însă, cei doi au petrecut împreună mai puțin de șase luni.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Ei n-au mai fost zăriți la evenimente mondene și nici paparazzii nu i-au mai surprins. Vestea că ar fi separați a fost confirmată de apropiații sportivului, dar și de Andreea Raicu. 

„Da, nu mai suntem împreună. Timpul ne-a demonstrat că provenim din lumi diferite”, a mărturisit Andreea pentru Click.

Horia și Andreea

Horia Tecău se află de câteva zile în Rusia, la Sankt Petersburg, unde participă la turneul de dublu din cadrul competiției ATP.

În anul care a trecut, Horia a coborât până pe locul 28 mondial, cea mai slabă clasare din ultimii trei ani a sportivului, iar gurile rele au pus performanțele slabe pe seama relației.

Andreea Raicu a mai avut relații cu fotbalistul Cristian Chivu, Tudor Vasile, fiul fostului prim-ministru Radu Vasile, solistul Tudor Chirilă, dar și spaniolul Federico Rivero.