Andreea şi ispita George, miri la prima nuntă de pe ”Insula Iubirii”

De: Cristiana Trifu / 01.10.2018, 12:15
Andreea şi ispita George, miri la prima nuntă de pe ”Insula Iubirii”
Concurenţii de pe cele două insule s-au apropiat tot mai mult de ispite, iar una dintre relaţii a fost oficializată cu o nuntă aseară, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Insula Iubirii”.

Sosirea lui Gabi la Purimuntra i-a pus în gardă pe Ionuţ şi Răzvan, care au pornit asupra lui o tiradă de întrebări, până ce în scurt timp acesta şi-a concentrat atenţia asupra ispitei alături de care a ajuns – Eugenia. Speriat şi el de rapiditatea cu care evoluează lucrurile, aproape de răsărit, acesta începe să îi spună Eugeniei că îi e teamă să nu îşi rănească iubita, însă la fel de bine nu vrea să rateze şansa sa alături de ispită. ”E o ocazie pe care sunt  conştient că în câteva zile e posibil să nu o mai am. Ea mă vede un bărbat frumos, cu ochi frumoşi… dacă ea mă vede aşa, e bine”, a recunoscut Gabi. Cu procese de conştiinţă, acesta a mărturisit că nu vrea să îşi rănească iubita, însă nici nu se simte fericit în această relaţie în care este încătuşat printr-un sentiment de milă pe care îl simte faţă de aceasta.

Mirela a fost cea care a decis că Ionuţ Gojman va fi cel care va merge la date alături de noua ispită feminină, Flore. Iar întâlnirea le-a dat ocazia să se cunoască mult mai îndeaproape, după ce rochia a trădat-o pe Flore şi i-a descoperit acesteia decolteul de câteva ori. ”Pot să o desfac cu puterea minţii”, a spus acesta încântat. În plus, acesta a venit şi cu propunerea de a organiza o petrecere în pijama: ”Eu dorm dezbrăcat, aşa că aş putea să vin aşa”, a anunţat acesta încercând să atragă atenţia ispitelor.

Cu o părere foarte bună despre el, Ionuţ Gojman a continuat să se bucure de atenţia ispitelor, cu orice risc, indiferent de ce ar putea crede iubita lui Mirela în faţa imaginilor. ”Trebuie să alimentezi gelozia aia, iar atunci când vezi că o duce la extrem, atunci şi mai mult îţi vine să plusezi”, a spus acesta relaxat. ”Dacă eu aşa am trăit şi aşa am fost crescut, de aceea sunt deschis. Dacă ţi-ai dorit un pachet, un Ionuţ, important e ce faci când îl ai!”, a mărturisit acesta rece, fără milă faţă de zbuciumul Mirelei, care începe să vadă tot mai clar lucrurile.

”M-am gândit după Bonfire… el zilnic îşi schimba poza de profil ca să primească Like-uri, se împrietenea cu persoane pe care nu le cunoştea… acum am făcut legătura dintre cuvintele şi caracterul lui şi merg mână în mână. Mie ce am văzut până aici îmi ajunge! M-ai sacrificat şi m-ai vândut!”, a spus aceasta, care a reuşit apoi să uite de lucruri la un date plin de adrenalină alături de Mircea. ”Dacă Ionuţ era şi vedetă, nu îi ajungeam nici la picior, pe când Mircea nu m-a făcut nicio clipă să mă simt inferioară”, a adăugat aceasta.

La rândul său, Mircea a continuat să pună cărămidă după cărămidă la baza încrederii Mirelei. ”Are nevoie de încredere, să îi arăţi că poate, că este frumoasă. Ea este frumoasă, inteligentă, are caracter şi poţi să ai în ea o parteneră foarte bună pentru o viaţă împreună”, a explicat Mircea, care nu a pierdut nicio ocazie să îi spună toate aceste lucruri acesteia. Fiecare gest al său a primit în scurt timp şi o reacţie din partea Mirelei, care a început să se deschidă tot mai mult şi să îi mărturisească zbuciumul din sufletul său.

Andreea continuă să şocheze cu atitudinea sa atât de relaxată încât pare neveridică. ”Eu sunt burlăciţă acum, trebuie să îmi dau brăţara jos. Mă şi bronzez cu urme!”, a uimit din nou aceasta cu lejeritatea sa şi l-a lăsat pe George să îi taie brăţara.
Condamnată de fete pentru reacţia sa considerată de ele exagerată, Andreea reuşeşte să îl surprindă şi pe George cu abordarea ei directă. ”O femeie care se poartă cum o face ea, care arată aşa, nu ar avea niciodată parte acasă de nişte bărbaţi ca voi!”, a spus revoltată Hannelore.

La scurt timp, tot Andreea a fost cea care şi-a asumat spusele şi a profitat de o plimbare pe plajă pentru un sărut romantic. Iar de aici până la următorul pas nu a mai lipsit mult: ”Diseară facem nuntă!”, a anunţat aceasta, iar la scurt timp a început să plănuiască totul în detaliu. ”Doar dezamăgire simt, iubire nu mai e deloc… De ce am venit aici, să plâng sau să mă distrez?”, a mai spus aceasta.

Mari şi Cristi şi-au continuat gesturile lor de tineri îndrăgostiţi, chiar dacă Mari evită să îşi asume relaţia, dintr-un motiv pe care i-l expune acestuia foarte clar: ”Primul sărut pe insulă! Nu o să fiu eu aia, să pice întâi alta, apoi o să te sărut şi eu”, i-a spus aceasta, însă vestea că Andreea a spart gheaţa a eliberat-o. 
Hannelore a făcut un nou pas în împăcarea sa cu Andi, după ce acesta aplicase strategia de a o ignora cu o zi înainte. Lupta câştigată l-a pus însă în gardă pe acesta când fetele au cerut o petrecere tematică a burlăciţelor, Andi temându-se că ipostaza i s-ar putea părea desuetă lui Hane.”Spre surprinderea noastră, Hane a fost cea care s-a distrat cel mai tare! A arătat cealaltă faţă a ei!”, a remarcat Mircea.

Iar petrecerea burlăciţelor a continuat cu ”nunta” dintre Andreea şi George, cu Mari şi Cristi naşi, iar Raul maestru de ceremonie. ”Pe mine m-a speriat că ea părea foarte prinsă de moment!”, a remarcat Mirela pe jumătate amuzată, pe jumătate contrariată.
În acest timp, la Purimuntra, Gabi egala comportamentul bizar printr-o altă decizie inexplicabilă şi a reuşit să stârnească panică după ce în toiul nopţii s-a aruncat în valurile oceanului. Cum au reacţionat cei din jur, telespectatorii pot vedea luni, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Insula Iubirii”.