Andreea și Petrișor, din nou pe primul loc în Mexic

De: Dragos Tanase / 27.11.2007, 19:22
Andreea și Petrișor, din nou pe primul loc în Mexic
Cea de-a patra ediție a concursului internațional "Dancing around the world", care se desfașoara în Mexic, s-a încheiat duminica seara, pe 25 noiembrie, cu doua câștigatoare: echipa României și cea a Mexicului s-au clasat la egalitate, pe locul întâi.

Cea de-a patra ediție a concursului internațional ”Dancing around the world”, care se desfașoara în Mexic, s-a încheiat duminica seara, pe 25 noiembrie, cu doua câștigatoare: echipa României și cea a Mexicului s-au clasat la egalitate, pe locul întâi.

Dupa ce au cucerit o țara întreaga la ”Dansez pentru tine”, emisiunea difuzata de Pro Tv, Andreea Balan și Petrișor Ruge dau clasa acum întregii lumi, demonstrând ca o țara europeana poate concura la dans cu așii Americi Latine.

In cele din urma, reprezentanții noștri și cei ai țarii gazde s-au întrecut pentru primul loc duminica seara în pași de dans, încheind ediția cu numarul patru la egalitate.

Seara a fost extrem de emoționata pentru echipa României și pentru ca Petrișor a primit un premiu pe masura rezultatelor impresionante pe care le-a obținut pâna acum alaturi de Andreea, în Mexic: duminica seara, chiar pe ringul concursului internațional, Petrișor i-a avut alaturi pe mama și fratele sau, care au mers pâna la capatul lumii pentru a-i susține pe reprezentanții noștri.

Â