Andreea Tonciu are probleme cu poliţia din Italia

De: Cătălina Matei / 28.11.2011, 13:26
Andreea Tonciu are probleme cu poliţia din Italia
Pe lângă prestaţiile sale ca manechin de ocazie sau asistentă TV, se pare că Andreea Tonciu a ajuns să fie acuzată de afaceri ilegale în Italia.

Aflând că bruneta intenţionează să plece într-o escapadă de shopping la Veneţia, echipa lui Dan Negru de la „Plasa de stele”, emisiunea de la Antena 1, a mers pe urmele vedetei în Italia. Pentru Andreea, totul a pornit de la un simplu panou de făcut poze pentru turişti. Astfel, invitată de o domnişoară haioasă îmbrăcată în clovn, asistenta TV a acceptat să meargă în spatele panoului, să bage capul în „faţa” decupată şi să facă o poză deghizată în clovn.

În momentul în care Andreea aştepta să fie pozată, cu un zâmbet larg pe buze şi un decor superb în spate, în zonă a apărut un carabinier aflat în patrulare. Proprietarul panoului, ştiind că afacerea sa este ilegală, a fugit imediat de lângă panou, lăsând-o pe asistentă blocată. Astfel, Andreea a devenit brusc în ochii poliţistului deţinătoarea afacerii, acesta cerându-i vedetei actele şi autorizaţia pentru mica afacere improvizată. Înainte însă ca Andreea să poată articula vreun cuvânt, din mâinile clovnului desenat pe panou a ţâşnit apă, stropindu-l pe poliţist şi lăsând să se înţeleagă că victima este cea care face asta.

Enervat, poliţistul o va amenda pe vedetă, care nefiind vorbitoare de italiană nu se va putea face înţeleasă. Ce reacţii a avut Andreea Tonciu în faţa acestei situaţii incredibile, telespectatorii vor vedea marţi, de la 20.15, la „Plasa de stele„.