Andreea TONCIU, cele mari tari faze de piţipoancă! – FOTO

De: Cătălina Matei / 08.02.2017, 17:03
Andreea TONCIU, cele mari tari faze de piţipoancă! - FOTO
Grăbiţi-vă să o vedeţi pe Tonciu goală, căci acesta vor fi ultimele ei imagini în calitate de piţi.

Certurile, scandalurile, limbajul deocheat si pictorialele sexy definesc perfect imaginea Andreei Tonciu. Numai ca bruneta s-a hotarat, brusc, sa faca o schimbare la 180 de grade.

Andreea Tonciu, dezvăluiri fără perdea: „Nu îmi plac jucăriile şi nici degeţelele”

Andreea Tonciu şi-a dat bluza jos şi s-a…

Andreea Tonciu s-a fotografiat goală în pat, iar poza a ajuns pe net

Andreea Tonciu, pozată goală, în pat, de către iubit! Imaginea e chiar indecentă

„Nu mai vrea sa fiu perceputa ca o pitipoanca proasta. O sa arat ca eu sunt, de fapt, o doamna. Si o sa-mi schimb comportamentul radical. O sa vedeti. Renunt la scandaluri si la pictoriale exagerat de sexy. Nu ma mai cert cu nimeni, mi-am propus sa stau departe de scandaluri. O sa incerc sa nu o mai supar pe mama si, de asemenea, sa nu ma mai cert  din toate prostiile. Nu o sa mai injur, o sa-mi cizelez vocabular si o sa devin o cu totul alta persoana”, a povestea Tonciu în urmă cu ceva timp.

Şi se pare că i-a reuşit e minune! În urmă cu câteva luni, Andreea Tonciu s-a căsătorit religios cu Daniel Niculescu, tatăl fetiţei sale, Rebecca. Naşii cuplului au fost Anamaria Prodan, care a îmbrăcat o rochie de 20.000 de euro, şi Laurenţiu Reghecampf. Darul naşilor a fost de 7.000 de  euro, 5.000, dar de nuntă, şi 2.000, dar de botez.