Andreea Tonciu își roade unghiile și Nicolae Mitea își sparge coșurile în plină stradă

De: Mia Nicolescu / 22.07.2012, 10:00
Andreea Tonciu își roade unghiile și Nicolae Mitea își sparge coșurile în plină stradă
Îndrăgostiții Andreea Tonciu și Nicolae Mitea s-au odihnit pe marginea unui trotuar, timp în care și-au găsit preocupări deloc demne de... vedete.

Zilele trecute, Andreea Tonciu și Nicolae Mitea au mers la piscină unde au lenevit câteva ore bune la soare. La întoarcere, însă, în timp ce așteptau șoferul care întârzia să apară, cei doi îndrăgostiți s-au așezat cu fundul pe marginea trotuarului și au așteptat ca doi oameni ai nimănui să vină cineva să îi „ridice”. 

Plictisiți la maxim, Andreea și Nicky și-au găsit diverse preocupări. Spre exemplu, bruneta, cu toate că avea geanta de fițe Luis Vitton lângă ea, a început să își curețe murdăria de sub unghiile de la picioare și să și le roadă pe cele de la mâini, timp în care fotbalistul își spărgea câteva coșuri de pe picioare.

Andreea Tonciu și Nicolae Mitea

Se pare că atunci când nu se ceartă, Andreea Tonciu și Nicolae Mitea par cam plictisiți unul de celălat, nu au ce să își vorbească, lucru dovedit și de imaginile de mai sus, dar și de cele surprinse de paparazzi Showbiz.ro, tot la plajă, anul trecut.