Andreea Tonciu, moment de sinceritate: „Am umblat cu multi barbati”

Apropo.ro / 07.12.2011, 14:00
Andreea Tonciu, moment de sinceritate:
Bruneta Andreea Tonciu recunoaste sincer ca a avut relatii cu multi barbati, insa relatiile sexuale le numara pe degete.

Andreea Tonciu, invitata in emisiunea „Conferinta de presa” (Antena 2), a facut dezvaluiri uimitoare, dar sincere, despre viata ei particulara.

Nu se ascunde si nici nu ii este rusine, caci nu are de ce, sa declare ca a cunoscut multi barbati la viata ei, dar nu pe toti in sensul biblic.

Andreea, iubita fotbalistului Mitea, spune insa ca poate numara pe degete barbatii care i-au ajuns si in pat, dintre toti fostii ei iubiti.

Ii place sa isi traiasca viata, sa fie in centrul atentiei, sa fie iubita, insa nu de un barbat care nu are niciun rost si nici bani in portofel. Bruneta adauga ca nu o atrag barbatii cu varsta de peste 30 de ani.

Eu sunt foarte sincera si recunosc ca am umblat cu foarte multi barbati. Nu am avut relatii foarte serioase si nu am ajuns la actul sexual. Relatii serioase am avut cu sapte barbati. Nu as vrea sa fiu Monica Columbeanu. Imi plac barbatii pana in 30 de ani si care au bani. Nu imi plac barbatii care nu au bani”, spune Andreea Tonciu.