Andreea Tonciu s-a logodit cu Nicolae Mitea

Apropo.ro / 16.08.2012, 10:30
Andreea Tonciu s-a logodit cu Nicolae Mitea
Andreea Tonciu a anunțat pe Facebook logodna cu fotbalistul Nicolae Mitea. Vedeta și-a pozat inelul de logodnă primit de la viitorul soț.

Andreea Tonciu s-a logodit cu Nicolae Mitea! Evenimentul s-a petrecut în vacanța din Antalya, Turcia.

Andreea a postat pe Facebook o fotografie cu inelul de logodnă, iar o bună prietenă, care i-a însoțit în voiaj, a adăugat mesajul că s-au logodit amândouă.

Cea mai frumoasă vacanță… cea mai frumoasă logodnă… cele mai frumoase inele … Andreeeea suntem femei măritate gata„, a scris prietena Andreei.

Andreea Tonciu și Nicolae Mitea formează un cuplu de mai multă vreme, timp în care s-au mai și despărțit, dar de fiecare dată nu au putut sta departe unul de celălalt, conștienți de cât de mult se iubesc.

Andreea Tonciu a mai fost cerută în căsătorie de Mitea, la sfârșitul anului trecut. Fotbalistul își dorește o familie alături de brunetă, el mărturisind că vrea să facă un copil cu Andreea.

„Iubitul meu îmi spune de câteva luni că își dorește un copil, de preferat, un băiețel. Mă bate la cap să rămân însărcinată. Pot să vă spun că am întrerupt anticonceptionalele”, declara Andreea Tonciu, anul trecut, în luna octombrie.