Andreea Tonciu si Nicolae Mitea s-au despartit

Apropo.ro / 07.09.2011, 12:30
Andreea Tonciu si Nicolae Mitea s-au despartit
Andreea Tonciu si Nicolae Mitea s-au despartit definitiv. Cel putin asta sustine bruneta, satula sa-si mai petreaca timpul de una singura.

Tonciu si Mitea au avut o relatie de trei ani, timp in care ba s-au despartit, ba s-au impacat. Nici gandurile de casatorie nu le-au fost straine, precum nici vacantele exotice. Lumea era a lor si spuneau tuturor cat de bine le este impreuna si cat se iubesc.

Iata ca iubirea nu dureaza decat trei ani, si nu e doar o vorba in vant, caci amorezii nu au timp unul pentru celalalt, iar Mitea este extrem de gelos.

Andreea a pus, din nou, piciorul in prag si a hotarat ca ii va fi mai bine singura. Va fi libera. Mitea nu o lasa sa iasa din casa la evenimentele la care era invitata, ci trebuia sa stea acasa precum o gospodina.

Andreea s-a aratat deranjata de zvonurile conform careia el ar fi sustinut-o financiar.

„Nu este adevarat ca a investit in mine. Vacantele le plateste barbatul, e normal. Haine imi cumpara mama, dar si eu. Imi mai dadea bani de buzunar, din cand in cand, dar nu mereu. El vrea sa fiu tinuta in casa. Eu i-am respectat lui dorinta, dar m-am saturat sa stau in casa, muream de plictiseala. Nu imi place sa ma tina cineva din scurt. Nu mai sunt o fetita mica, ca sa cer bani de la parinti”, a marturisit Andreea.

Citeste mai multe detalii despre despartirea dintre Tonciu si Mitea, pe Showbiz.ro