Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea – terorizaţi de şerpi

De: Nicoleta Nicolae / 04.09.2012, 11:51
Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea – terorizaţi de şerpi
Andreea Tonciu, Nicolae Mitea, Cocuţa şi Antonio sunt cele patru vedete puse la treabă de Nea Mărin într-o nouă ediţie “Serviţi, vă rog!”.

Venit de pe terenul de fotbal în lumea circului, Nicolae Mitea a făcut tot posibilul să- şi facă treaba aşa cum trebuie şi să respecte ordinele date de Nea Mărin. Toate astea până la un punct! Când răbdarea lui şi-a pierdut orice limită, fotbalistul şi Antonio, membrul baletului „Dansez pentru tine”, şi-au luat o după- amiază liberă şi au fugit cât au văzut cu ochii de Nea Mărin.

Nici show-urile de la circ nu au fost uşoare! Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea au tras o sperietură de moarte atunci când Nea Mărin a pus şerpii pe ei. Când s-au văzut cu nevertebratele la gât, cei doi au avut o reacţie de neimaginat! Fetele şi-au făcut şi ele de cap. Având sarcina de a face curat în cabinele circarilor, Andreea şi Cocuta nu au mai ţinut cont de cerinţele lui Nea Mărin şi s-au pus pe o veritabilă şedinţă foto, lăsând în urma lor un haos general. Ce repercusiuni a avut acest gest, telespectatorii vor vedea pe 4 şi 5 septembrie de la ora 20:30, la ProTV, la emisiunea „Serviţi, vă rog!„.