Andreea Tonciu vrea o afacere cu ciorbă!

Apropo.ro / 31.01.2013, 09:55
Andreea Tonciu vrea o afacere cu ciorbă!
Andreea Tonciu este, la ora actuală, angajată cu salariul minim la florăria mamei sale, dar spune că vrea să aibă o autoservire, la care să servească ciorbă.

Mama Andreei Tonciu, Maria Tonciu, spune că s-a saturat de scandalurile în care fiica ei a fost implicată, dar şi de faptul că aceasta nu vrea nicicum să audă de afacerea familiei ei.
„Andreea face 27 de ani şi nu a realizat nimic în viaţă. E angajată la mine la florărie, dar nu vine deloc la muncă. Îi plătesc cartea de muncă! Are salariu minim, mai mult nici nu merită”, a afirmat Maria Tonciu la WOWbiz.

„Am apărut la televizor, cum să muncesc ca vânzătoare? Eu aş vrea să-mi deschidă mama un salon, dar ea ar vrea ca eu să muncesc cot la cot cu fetele. Eu nu m-aş descurca, vreau să încasez banii. M-aş multumi cu un salon de cartier, nu unul de fiţe. Sau ar putea să-mi facă o autoservire. Acolo chiar aş munci, pentru că-mi place să gătesc. Să vină lumea să mănânce din ciorba a la Tonciu. Deocamdata, mie îmi trebuie bani pentru taxi, coafor şi masaje”, a replicat Andreea Tonciu.