Andrei (Alb Negru) nu-și mai ia mâinile de pe noua lui „iubită”

Apropo.ro / 09.08.2012, 14:30
Andrei (Alb Negru) nu-și mai ia mâinile de pe noua lui
În aceste zile, Andrei - component al trupei Alb Negru - se află pe litoralul românesc alături de noua sa iubită, o brunetă focoasă.

Andrei Șetfănescu (Alb Negru) profită de zilele călduroase din aceste zile și se distrează pe litoralul românesc.

Artistul nu a plecat la mare singur, ci însoțit de noua sa iubită, o brunetă senzuală despre care se știe că este Adriana, dansatoare în trupa lui.

Cei doi au fost fotografiați plini de voie bună, cu zâmbetul până la urechi, în timp ce Andrei îi dădea cu cremă protectoare pe corp, dar și ei lui.

Adriana a făcut plajă topless, pentru a se bronza uniform, și nu i-a păsat de blițurile paparazzilor. După ce au considerat că au stat destul la plajă, cei doi au plecat împreună spre același hotel.

Nu este pentru prima dată când cei doi sunt văzuți atât de apropiați. Cu o altă ocazie, ea era cea care avea grijă de el, să nu se ardă la soare.

Este dansatoarea mea, Adriana. E adevărat că m-a uns cu cremă, dar nu mi se pare nimic ieșit din comun. Și ce dacă m-a uns? E dansatoare în trupa noastră. Pe plajă am fost cu toți colegii, imediat după emisiunile de pe plajă, am rămas să mai stăm la soare, să mai facem o baie. Iubită n-am, deocamdată!”, declară Andrei Ștefănescu.