Andrei Cojocaru, câştigătorul celei de-a treia ediţii ”iUmor”

De: Cristiana Trifu / 12.03.2018, 17:54
Andrei Cojocaru, câştigătorul celei de-a treia ediţii ”iUmor”
După o seară deschisă de Cătălin Bordea, Andrei Cojocaru a păstrat atmosfera la cote maxime şi a reuşit să fure voturile juraţilor, dar şi simpatia telespectatorilor.

Andrei Cojocaru, în vârstă de doar 18 ani, şi-a adunat tot curajul pentru a urca pe scena ”iUmor” cu o piesă rap pe care nu a mai prezentat-o altcuiva. Versurile lui Andrei au fost o satiră la adresa superficialităţii unor vedete autohtone, spre încântarea juraţilor. ”A avut câteva asocieri de cuvinte, rime, foarte interesante. Dacă la 18 ani scrii atât de bine, la 40 de ani vei fi un geniu al rap-ului!”, a spus Cheloo. Singura dezamăgire a celor trei juraţi a fost că Andrei nu avut câteva versuri acide şi la adresa lor.

”Am rămas absolut fascinat! Ce bucurie de om!”, l-a lăudat Mihai Bendeac. La final, oricât de mult i-ar fi admirat juraţii maturitatea, Andrei a recunoscut că abia aşteaptă să o sune pe mama sa şi să o anunţe. Mihai s-a oferit să îi transmită el mesajul mamei lui Cojocaru, iar împreună au aflat şi rezultatul: trei de LIKE din partea juraţilor. Prestaţia nu a fost apreciată doar de juraţii ”iUmor”, ci şi de către telespectatori, care l-au votat pe Andrei prin intermediul aplicaţiei şi i-au oferit ocazia de a trece în finală.  
Ciprian Voiculescu i-a mărturisit încă de la început Deliei că ar vrea să îşi deschidă o ”sărmălărie” dacă va câştiga ”iUmor”. ”Sarmaua este viaţa şi viaţa e sarma”, consideră acesta, însă s-a lovit de vehemenţa unuia dintre juraţi. ”Omul acesta a avut un singur moment de strălucire. Îmi doresc ca acest băiat să nu câştige pentru că lumea nu are nevoie de sarmale”, a spus Cheloo, care însă a fost încântat de o bună parte din numărul de stand-up bazat pe povestea unei copilării trăite în sărăcie. Cu două voturi pozitive primite de la Delia şi Mihai Bendeac, Ciprian Voiculescu a primit ocazia de a intra la votul publicului, însă nu a reuşit să treacă în finală.

Gabriela Garlonta, consideră că este un artist complet, rămas încă nedescoperit. Pentru numărul său de pe scena ”iUmor”, doamna Garlonta a ales o creaţie personală care i-a lăsat muţi pe cei trei juraţi – ”Dor de Lisabona”. ”Mi-aţi adus aminte de Oana Sârbu, în ”, i-a mărturisit Cheloo. Abia la final, artista le-a mărturisit că acest cântec a fost compus pentru preselecţia Eurovision, având în vedere că finala se va desfăşura anul acesta la Lisabona. ”Doamnă, mie îmi place să sărbătoresc nebunia din noi. M-aţi făcut să mă simt extraordinar şi vă apreciez ca atare”, a mărturisit Mihai Bendeac, iar doamna Garlonta a primit două voturi.

În timpul liber, Cosmin Niculae face actorie, improvizaţie, dar şi dansează tango şi cântă la vioară. Timp de un an a locuit în Laponia, acasă la Moş Crăciun, pentru numărul său de la ”iUmor” a ales să facă un număr de stand-up ”pe repede înainte”.
”Băiatul acesta a început să înveţe de la mine: vorbeşte mult şi degeaba!”, a spus amuzat Cheloo, în timp ce Mihai Bendeac i-a reproşat lui Nicolae că şi-a ucis singur glumele tot încercând să le explice. ”Eu i-am zis băiatului că greşeala lui e că se ia prea în serios”, a concluzionat şi Delia, iar Cosmin a părăsit scena fără nici un LIKE.


Francezul Michael Goudeau şi jongleriile sale au cucerit până acum lumea, de la Monte Carlo, până la Las Vegas. În vârstă de 59 de ani, acesta se laudă că mănâncă zilnic câte şase mere şi poate nu întâmplător a ajuns să dezvolte şi un număr din această activitate. Aşa a ajuns să mănânce merele inclusiv în timp ce jonglează cu ele! Iar proba sa i-a uluit şi i-a distrat pe juraţi, ba chiar l-a determinat pe Cheloo să îl invite să apară în noul său videoclip.
”Înainte să profite colega mea de abilităţile dumneavoastră, aş vrea să vă invit să apăreţi 20 de secunde într-un videoclip al meu. Mă puteţi ajuta? Dacă faceţi acest lucru, eu voi avea un succes răsunător şi vă voi mulţumi printr-un vot magic”, i-a spus Cheloo, iar Michael a acceptat pe loc. Juratul a mărturisit că a fost inspirat de Delia, care a făcut acelaşi lucru pentru unul dintre concertele sale.

”Mi se pare că aceşti concurenţi buni au o aura. De când intră pe scenă, te conving doar prin apariţie, e dragoste la prima vedere”, a observat încântată Delia, iar Goudeau a primit toate cele trei voturi ale juraţilor.
Anul acesta, aspiranţii la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie, inedite şi pentru juraţi, dar şi pentru telespectatorii care vor urmări şi vor vota prestaţiile din sezonul cu numărul cinci.
Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei patru câştigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) şi Ana Maria Caliţa (sezonul al IV-lea).