Andrei Duban o vrea ca asistentă pe doamna Duban (interviu)

De: Cătălina Matei, Nicoleta Nicolae / 10.11.2011, 11:23
Andrei Duban o vrea ca asistentă pe doamna Duban (interviu)
După ce a prezentat matinalul la un alt post de televiziune, Andrei Duban a ales ”schimbul de noapte” de la Antena 2, unde prezintă ” Late Night Show”.

Cât despre o posibilă asisitentă, viitorul tătic Andrei Duban ne-a mărturisit că şi-o doreşte pe doamna Duban… mama, nu nevasta!

– De la trezitul cu noaptea-n cap, ai ajuns la Antena 2 „pasăre de noapte”. Te împaci mai bine cu schimbul 3?

E perfect adevărat că nu era un confort deosebit să mă trezesc la 4.30 în fiecare zi. Acum, în schimb, sunt realmente ca peştele în apă, asta pentru că noaptea am un randament mult mai mare. Sunt născut la 7 seara şi, când eram în şcoală sau la facultate, tot noaptea învăţam cel mai mult şi cel mai bine.

– Cât de în serios te iei tu în noua ipostază de moderator?
Eu iau foarte în serios ipostaza de moderator, pentru că mi s-a oferit o şansă reală să arăt ce pot, pentru ca formatul îmi place la nebunie.

– Cât de atent eşti acum cu soţia ta, ţinând cont de faptul că e însărcinată?
Cu soţia mea sunt atent tot timpul, de fel, nu numai acum, că este însărcinată. Desigur, o dată cu sarcina, suntem amândoi mai atenţi la orice, dar cred că e firesc să fie aşa.

– Pofteşti şi tu odată cu ea?

Din punctul ăsta de vedere, încerc să nu intru în mimetism şi să am şi eu aceleaşi pofte cu ea… Nu întotdeauna reuşesc, trebuie să recunosc, şi uite aşa ajung să mai mănânc la ore nepotrivite!

– Până la urmă, ce vă aduce barza: băiat sau fetiţă?
În legătură cu sexul copilului… se pare ca va fi băieţoasă! Glumesc, fireşte, asta pentru că încă nu ştim în procent de 100 % ce vom avea. Până la urmă, nici nu contează, să vină sănătos pe lume sau sănătoasă.

– La un moment dat, ai slăbit de dragul Graţielei… ce altceva ai mai făcut din dragoste pentru nevastă?
Tot ce facem de dimineaţă pană seara facem din dragoste unul pentru celalalt. Noi ne-am căsătorit din dragoste şi ne-am şi dorit ca ea să rodească. Ceea ce s-a şi întâmplat!

– Dintre Daniela Crudu şi Marina Dina, pe cine ai alege-o ca asistentă?
Nici una, nici alta! Ca asistentă, aş alege-o pe mama, e mult mai serioasă, nu apare în tabloide cu scandaluri, e pensionară şi, deci, nici nu ar cere mulţi bani! Garantez eu: e asistenta ideală!
Cătălina Matei


Late Night Show se difuzează de luni până joi, la Antena 2.