Andrei Duțu, Jomajii, Bryana Holingher și Nick Casciaro sunt finaliștii sezonului 10 „X Factor”

De: Ana Obretin / 18.12.2021, 11:40
Andrei Duțu, Jomajii, Bryana Holingher și Nick Casciaro sunt finaliștii sezonului 10

Andrei Duțu, Jomajii, Bryana Holingher și Nick Casciaro sunt finaliștii sezonului 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1.

Emoțiile și adrenalina au fost la cote maxime vineri seară pentru cei patru jurați. Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei și-au ales reprezentanții grupelor pentru marea finală „X Factor”, care va avea loc joia viitoare, de la 22.15, la Antena 1.

Pentru prima dată în istoria show-ului din România, în etapa Battle-urilor, concurenții aceleași echipe au susținut un duet, acesta fiind totodată și cel mai bun exercițiu pentru duetul marii finale, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1. Cea de-a doua surpriză a serii a venit din partea Deliei, îndrumătoarea grupurilor în acest sezon. În urma duetului Omajii – The Jazzy Jo Experience, jurata a decis să meargă mai departe în competiție cu o echipă formată din ambele grupuri: „Mi s-a părut soluția salvatoare pentru că unde-s doi puterea crește. Nu pleacă nimeni!”. Astfel, Delia va merge în finala „X Factor” de săptămâna viitoare cu Jomajii.

Nu același lucru poate fi spus și despre restul juraților.  Ștefan Bănică a fost nevoit să decidă dacă va continua competiția alături de Andrei Duțu sau Ionuț Hanțig. ”Am să merg mai departe cu cel care îmi oferă încrederea că poate să acopere o arie muzicală mai largă.”, a argumentat juratul înainte de a-l alege pe Andrei Duțu.

Stefan Doyle și Nick Casciaro, concurenții din grupa Loredanei, au ridicat în picioare atât jurații, cât și publicul, cu un duet improvizat.”M-am simțit pe o arenă internațională, în primul rând uitându-mă la doi zei care cântau. Acest moment nu m-a ajutat, ba din contră, m-a făcut să am conștiința și mai încărcată de faptul că a trebuit să fac o alegere”, a declarat Loredana, după ce l-a ales pe Nick Casciaro pentru a participa în ultima etapă „X Factor”. Seara a fost încheiată de Bryana Holingher și Betty Iordăchescu, ce au reprezentat cu succes grupa fetelor lui Florin Ristei. ”Îmi pun speranțele că o să fac o figură cel puțin la fel de frumoasă ca anul trecut. Pentru ‘X Factor’, sezonul 10, am să merg mai departe cu Bryana.”, au fost cuvintele mentorului. Cât despre finală: ”Ne avem pe noi, invitatul, trupa, piesele și vocile noastre. Atât avem!”, a adăugat juratul.

În cel de-al zecelea sezon „X Factor”, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei.

CITEȘTE ȘI: Au început filmările pentru cel mai nou sezon „Insula Iubirii”, reality show-ul de la Antena 1

Foto: Profimedia Images