Andrei Gheorghe şi Natalia Gordienco, în juriul Fabrica de staruri

De: Pusa Toader / 09.03.2012, 08:00
Andrei Gheorghe şi Natalia Gordienco, în juriul Fabrica de staruri
Andrei Gheorghe, interpreta Natalia Gordienco şi Nicu Alifantis vor alege câştigătorul proiectului Fabrica de staruri pe care TVR îl lansează pe 17 martie. Fabrica de staruri se transmite la TVR 1 şi TVR 2, cât şi la Prime TV din Moldova şi va fi prezentată de Marius Vizante.

Cu proiectul său Propaganda, Andrei Gheorghe a dat tonul relansării muzicii româneşti. A promovat şi produs muzică românească ani buni, multe trupe şi interpreţi de pe piaţă datorându-i lansarea. Andrei Gheorghe face parte, din 17 martie, din juriul celui mai nou proiect al TVR – Fabrica de staruri.

De ce în juriul Fabrica de saruri? „Pentru că îmi place de Alifantis. Pentru că îmi place proiectul Fabrica de staruri, am experienţă de jurat în concursuri de lansare de talente, mi-a trecut multă muzică prin mână. Şi pentru că mi-a plăcut colaborarea cu moldovenii de la Prime TV”, spune Andrei Gheorghe.

Interpreta Natalia Gordienco este absolventă a Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, facultatea Canto, Estrada şi Jazz. Natalia s-a lansat cu trupa Millenium în anul 2005. A reprezentat Republica Moldova la Concursul Eurovision în anul 2006. A intrat în atenţia publicului datorită participării la festivalurile „New Wave” şi „Slovyanskyi Bazar”.

Interpretul şi compozitorul Nicu Alifantis este cel de-al treilea jurat al Fabricii de staruri. „Am ales să intru în juriul Fabrica de staruri întrucât cred că trebuie să dăm o şansă noii generaţii de artişti. Mulţi dintre tineri au potenţial, important e ca acest potenţial să fie găsit şi pus în evidenţă. Pentru generaţia mea, pentru artiştii care au un nume şi o carieră de câţiva ani buni, a venit momentul să întindem o mână acestor tineri.”(Nicu Alifantis)

Şaisprezece concurenţi din România şi Republica Moldova intră în Fabrica de staruri pentru trei luni şi se pregătesc, dau totul pentru a obţine o carieră muzicală de succes: 50.000 de euro şi un contract muzical cu o casă de discuri. Românii din România şi Republica Moldova vor putea trăi emoţiile, bucuria şi satisfacţia succesului împreună cu concurenţii din cele două ţări.

Cei şaisprezece concurenţi intră în Fabrica de staruri, unde sunt supravegheaţi 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, de-a lungul a 14 săptămâni. Ei se pregătesc zi de zi, trăiesc sub acelaşi acoperiş şi pot fi văzuţi de telespectatori în permanenţă on line pe www.fabricadestaruri.ro cum luptă pentru premiul cel mare. Tot ceea ce se întâmplă în Fabrica de staruri poate fi urmărit pe www.fabricadestaruri.ro, www.facebook.com/infabricadestaruri; youtube.com/infabricadestaruri.ro. Experţi din industria muzicală, profesori de canto, dans, artă oratorică, ţinută scenică, etc. le transmit tinerilor experienţa lor pentru a-şi face un debut spectaculos în lumea muzicii.

Fabrica de staruri este varianta românească a renumitului Operation Triumph – unul dintre cele mai urmărite talent reality show-uri din lume. Este primul program de televiziune de asemenea amploare care se transmite simultan, în direct, în România şi Republica Moldova, putând fi urmărit astfel de românii aflaţi de-o parte şi de alta a Prutului. Show-ul live Fabrica de staruri va fi transmis în România de TVR 1 şi TVR 2, iar în Republica Moldova de Prime TV, cel mai vizionat post tv al vecinilor noştri, sâmbăta, de la ora 21.25.