Andrei Gheorghe: “Sunt bătrân, mă retrag din media”

De: Cătălina Matei / 01.09.2016, 10:48
Andrei Gheorghe: “Sunt bătrân, mă retrag din media”
Contractul lui Andrei Gheorghe cu Pro FM, post de radio la care prezenta matinalul, nu a fost prelungit.

Andrei Gheorghe a realizat matinalul cu Greeg la Pro FM în ultimii doi ani. Înainte de Gheorghe, matinalul Pro FM era prezentat de Greeg cu Marius Onuc, formulă care este acum realuată.

Andrei Gheorghe, divorţ în mare secret!

”Chiar în prima zi de la mutarea studioului Pro FM în sediul Digi, am aflat că ar fi sunat Cosmin Prelipceanu să întrebe când voi fi dat afară (…) Oricum, ultimul an la Pro FM a fost puţin straniu. Primeam semnale că voi fi dat afară, că nu mă vor, chiar a fost un fel de CNA intern (…) Sunt om de radio, îmi place ceea ce fac. Sigur că aş fi vrut să merg mai departe cu emisiunea. Dar filozofia mea nu mai are nimic de a face cu noul Pro FM”, a declarat Andrei Gheorghe pentru paginademedia.ro.

Cazier de vedete! Celebrităţi din România cercetate penal

Întrebat ce va face pe viitor, Andrei Gheorghe a anunţat că se retrage din media. ”Cred că mă retrag din media. Sunt om de radio şi am făcut cu mare drag tot ce am făcut până acum. Sunt pe Facebook, nu dispar de tot din lume. E de ajuns. Sunt bătrân. Mi s-a reproşat asta (…) There is no country for old men”, a conchis Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe a fost una dintre cele mai mari vedete media din România din ultimii 25 de ani.