Andrei Gîrjob, ales de public să meargă în finala ”iUmor”

De: Cristiana Trifu / 07.05.2018, 17:12
Andrei Gîrjob, ales de public să meargă în finala ”iUmor”
Andrei Gîrjob a fost alesul publicului pentru a merge în finala ”iUmor”, sezonul 5, alături de Sevi şi Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mihaela Buhuş, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum şi Dan Ţuţu.

Andrei Gîrjob a revenit la ”iUmor” după ce apariţia sa în sezonul al doilea i-a crescut popularitatea. Mai mult, cu ocazia revenirii, Andrei a aflat că se situează pe primul loc în topul celor mai drăguţi concurenţi ”iUmor” făcut de Delia. De această dată, Andrei a reuşit să ”fure” voturile juraţilor cu un număr de magie folosind cărţi de joc. Mai exact, Andrei a reuşit să scoată cărţile semnate de aceştia dintr-un pantof, dintr-o pungă de pufuleţi şi, respectiv, dintr-o pungă de hârtie în care amestecase tot pachetul. În plus, Andrei a primit şi votul telespectatorilor pentru a merge în finala ”iUmor”, sezonul 5.

Epigramistul Aculin Tănase, cea mai elegantă prezenţă din această ediţie ”iUmor”, crede că a inspirat personajul ”Poetul Gării de Nord” din filmul ”Filantropica”. Acesta a venit pregătit cu un volum de epigrame pentru a-l prezenta juraţilor, dar şi cu o poezie şi câteva glumiţe ”decoltate”. Iar dacă numărul său a obţinut cele două voturi ale lui Cheloo şi Delia, Aculin Tănase nu a reuşit să fie pe aceeaşi lungime de undă cu Mihai Bendeac. ”El a făcut o remarcă foarte corectă, eu nu sunt actor, sunt poet”, a spus împăciuitor epigramistul.

Cosmin Bighei, zis şi ”Părintele Bighei”, a venit la ”iUmor” pentru a propovădui cuvântul ”amuzant”. Iar misiunea sa a fost ”scurtă şi cu har”, a considerat acesta, însă Cheloo a apreciat că numărul său a fost ”demn de cutia milei”, astfel că ”Părintele Bighei” a primit un singur LIKE, al Deliei. Momentul a determinat-o pe jurata ”iUmor” să intre într-o grevă a ”DA”-ului! ”Nu mai dau LIKE când voi nu daţi pentru că nu contează! Mi-am dat seama… Pare o slăbiciune a mea… Ce motiv mai am să dau DA, dacă nu contează?!”, a spus Delia. Cei doi colegi juraţi au asigurat-o că votul artistei este foarte important, însă Delia are o altă părere. „Cântăreşte mai greu LIKE-ul meu?”, a întrebat-o Mihai Bendeac, iar replica a venit rapid: „Daaa, viaţa nu e corectă!”.

Acest lucru, dar şi prestaţia următorilor concurenţi, a făcut ca Dan Ştefănescu, grupul format de Stelian Tudoriu şi Andrei Decebal, dar şi Ion Enache să nu obţină voturile necesare pentru a intra la vot. ”Nu forţez, doar când cazul îmi permite, atunci dau NU”, i-a asigurat însă jurata pe colegii săi.
Absolventă de Canto, dar şi de UNATC, actriţa Iuliana Călinescu este cea care joacă rolul mamei lui Roby Roberto (jucat de Mihai Bendeac) în serialul ”Băieţi de oraş”.

Aceasta a intrat în pielea personajului ”Lilişor din Berceni” încă dinainte de a păşi pe scena ”iUmor”, iar monologul său a spus povestea unui interviu de angajare pentru un post de asistentă TV la care Lilişor visează. Tocmai faptul că Mihai Bendeac o cunoaşte şi o apreciază foarte mult l-a determinat pe acesta să nu o voteze pentru prestaţia sa. ”Am să îţi explic eu: pentru că s-a creat un precedent, îi este teamă că te apreciază mult mai mult din punct de vedere actoricesc pentru că te cunoaşte şi pentru ca această temere să îi fie retezată, am rezolvat eu cazul!”, i-a spus Cheloo Iulianei, iar aceasta a primit votul acestuia, dar şi pe cel al Deliei.

Japonezul Wes P. spune despre el că face un ”spectacol internaţional de divertisment”, iar după ce a renunţat la primul rând de haine a şi demonstrat. Abilitatea lui constă în a-şi pune batiste şi şerveţele pe piele şi apoi de a le smulge fără să verse paharul cu lichid pe care îl aşează deasupra lor. ”A fost un număr marca ”iUmor”! Îţi dai seama cât a stat el să încerce toate trăsnăile respective şi cum i-au trecut prin cap cea cu aspiratorul sau cu ventilatorului…”, a fost uimită Delia. 
”Umorul japonez e dement, de fiecare dată vedem numere care ne opresc mintea în loc”, a fost de părere şi Cheloo, iar Wes P. a primit toate cele trei voturi ale juraţilor.
La finalul fiecărei reprezentaţii, cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.