Andrei Leonte, muncitor pe șantier pentru o cauză nobilă

De: Carmen Ulian / 25.11.2014, 16:00
Andrei Leonte a ajutat la construcția unei case pentru Loredana Neagu, tânăra din Buzău care a înapoiat poliției portofelul găsit pe jos cu 1000 de lei, deși ea trăiește la limita subzistenței.

Pentru o zi, Andrei Leonte a fost un muncitor necalificat, dar plin de entuziasm, pe un șantier din Buzău, comuna Berca.

Andrei Leonte

Artistul a pus umărul, alături de voluntarii inimoși și de asociația Habitat for Humanity România, la construirea unei case pentru Loredana Neagu, tânăra care, deși trăiește la limita subzistenței și locuiește în două camere săracăcioase cu cei doi copii ai săi și înca zece membri ai familiei, nu a ezitat să ducă la poliție portofelul cu 1000 de lei găsit pe jos.

Loredana

Foto: Observatorul Buzoian

”Am aflat din presă de cazul Loredanei, așa că m-am alăturat cu toată inima voluntarilor și am încercat să ajut și eu, cât am putut, la construcția casei. Mă bucur că, începând cu Crăciunul acesta, Sărbătorile vor avea o cu totul altă semnificație pentru Loredana și copiii ei”, ne-a spus Andrei, care lucrează deja la o surpriza de Crăciun pentru fanii săi.