Andrei Leonte şi Loredana Ciobotaru, o iubire de-o vară

De: Cătălina Matei / 10.08.2013, 08:00
Andrei Leonte şi Loredana Ciobotaru, o iubire de-o vară
Două vedete din România se pregătesc de lansarea celui mai important film original Disney Channel din acest an, ”Plaja Adolescenţilor”, ce va avea premiera în luna septembrie. Andrei Leonte, câştigătorul primei ediţii a show-ului X Factor şi Loredana Ciobotaru, cunoscută publicului din show-ul Vocea României au intrat în pielea cuplului de protagonişti şi şi-au făcut de cap la şedinţa foto inspirată de film.

Producţia care a înregistrat un succes răsunător la lansarea din SUA, în urmă cu câteva săptămâni, prezintă povestea unui cuplu de surferi adolescenţi, Brady şi McKenzie, care se lasă purtaţi de ultimul val al verii, ce îi poartă în mod misterios într-un film clasic cu petreceri pe plajă, numit “Wet Side Story”, din anii 60. Acolo, domina o rivalitate între motociclişti şi surferi pentru preluarea controlului asupra petrecerilor de pe plajă…şi toată lumea cântă şi dansează.

Loredana şi Andrei s-au distrat la şedinţa foto dedicată acestui film, înconjuraţi de valuri, şezlonguri, mingi şi umbreluţe, în ţinute specific anilor 60 şi inspirate de costumele din film.

“Vara nu se termină niciodată… sau cel puţin n-ar trebui! Cam despre asta este filmul. Este un film plin de viaţă, culoare şi dinamisn, cu o coloană sonoră care te face să te ridici de pe scaun. Personajele trăiesc ceva ce ne dorim cu toţii în ultima zi de vară: încă o vară şi încă o vară, şi exact acea stare de libertate şi de lipsa de griji am încercat să o transmitem prin pozele făcute,” a declarat Andrei Leonte, la finalul şedinţei foto.

“Îmi place personalitatea personajului feminine, Mack, şi chiar ne asemenam: suntem amândouă curajoase şi nu renunţăm uşor când ne dorim să obţinem ceva. Punem mult suflet şi eforturi pentru a ne concretiza visele,” a afirmat Loredana Ciobotaru.

În distribuţia filmului se află Ross Lynch (actor în Austin & Ally şi component al trupei holywoodiene R5) în rolul lui Brady şi Maia Mitchell (cunoscută din serialul The Fosters, o producţie ABC Family) în rolul lui McKenzie.

Trailer