Andrei Olteanu, marele câştigător la Chefi la cuţite. Ce face cu premiul de 30.000 de euro – FOTO&VIDEO

De: Cristiana Trifu / 29.11.2017, 12:02
Andrei Olteanu, marele câştigător la Chefi la cuţite. Ce face cu premiul de 30.000 de euro - FOTO&VIDEO
UPDATE: Marele premiu a ajuns în echipa lui chef Sorin Bontea, în mâinile celui mai nonconformist concurent, Olteanu Andrei Cristian (26 de ani). Acesta a impresionat atât cu atitudinea, cu carisma, dar şi cu talentul la gătit, fiind constant pe tot parcurul show-ului. Andrei nu se va bucura singur de premiul de 30.000 de euro, ci cu cele mai importante fiinţe din viaţa lui. Soţia sa, Iuliana Felicia, îl va face în curând tătic, aşa că banii au o destinaţie deja bine stabilită.

Ultimul test de luni seară a început cu şanse egale pentru cei trei chefi, căci fiecare dintre ei au rămas cu câte doi bucătari pe care se bazează că vor impresiona prin farfurii de cinci stele. Cătălin Scărlătescu va continua lupta alături de Florin Lazăr şi Bad Angie Dumitrescu, sperând că tunicile mov îşi vor face drum spre câştig, în ciuda emoţiilor şi presiunii.

La bancul de lucru al lui Sorin Bontea au rămas Andrei Olteanu şi Cosmin Ailinca, doi bucătari talentaţi care sunt convinşi că marele premiu ar înseamna şi o oportunitate de a-şi continua pasiunea culinară. Portocala m

ecanică are şi ea şanse egale la titlu, prin Silvian Hârâială şi Mihai Necula, doi dintre cei trei bucătari cu care Florin Dumitrescu a câştigat majoritatea confruntărilor din acest sezon. Au ajuns până în acest moment, iar spre finală mai este doar un singur pas. După verdictul celebrului trio, seara va fi colorată în nuanţele câştigătorilor ultimei probe din semifinală şi va continua cu testul suprem. Emoţiile vor fi mai mari ca oricând, nu doar pentru că chefii îşi doresc să fie reprezentaţi în finală, dar şi pentru că până în acest moment fiecare şi-a adjudecat câte un sezon.

Va fi un război culinar, în care doar cel mai bun va câştiga. Cei trei finalişti pe care îi vom afla la începutul acestei seri vor fi nevoiţi să pregătească un meniu complet, cu starter, main course şi desert, iar emoţiile de la bancul de lucru vor da naştere unor reacţii fără precedent.