Andrei Pavel s-a retras din tenis (Sport.ro)

Apropo.ro / 20.01.2009, 11:59
Andrei Pavel s-a retras din tenis (Sport.ro)
Andrei Pavel si-a anuntat retragerea, dupa ce a abandonat partida cu Andy Murray din cauza durerilor la spate, scrie Sport.ro.

"Nu mai vreau sa mai incerc, nu mai vreau sa imi risc sanatatea doar pentru a evolua inca un turneu. Nu vreau sa fiu nevoit sa ma operez din nou. Nu mai vreau. De ce sa o fac? Am 35 de ani intr-o saptamana si nu sunt Lance Armstrong", a spus sportivul roman, care a fost al doilea cel mai batran jucator participant la acest turneu dupa francezul Fabrice Santoro.

Pavel a precizat ca problema de sanatate care l-a determinat sa abandoneze la Australian Open, este o recidiva a unei leziune pe care o are de aproximativ opt ani, suferind de o deplasare a unei vertebre: "Eu am aceasta problema de aproximativ opt ani. In octombrie anul trecut am facut unele examene si spatele meu era in regula. De aceea am vrut sa mai continui pentru un ultim sezon, sa evoluez in turneele de Grand Slam si sa ma retrag la turneul de la Bucuresti. Dar nu se intampla intodeauna asa cum doresti. Durerea este inca acolo. Azi m-am simtit rau si nu am putut merge mai departe", a spus Pavel.

Mai multe detalii despre retragerea lui Andrei Pavel, pe Sport.ro.

 

Sursa foto: MediafaxFoto