Andrei Ştefănescu, de la Alb Negru, face box şi este pasionat de snooker

Redacția / 16.02.2015, 12:41
Andrei Ştefănescu, de la Alb Negru, face box şi este pasionat de snooker
Andrei Ştefănescu este, de cinci ani, căpitanul Naţionalei de fotbal a artiştilor. Dar joacă în echipă din anul 2000. “Câte goluri am dat în toţi aceşti 15 ani? Cred că sute”, spune Andrei.
Ce alte preocupări extraartistice are Andrei, ne spune chiar el: “În afară de fotbal, iubesc să merg la munte, în aer liber, să joc snooker, tenis de câmp, să înot, să fac box, să alerg, să ies cu prietenii la ping pong”. De asemenea, Andrei scrie uneori versuri şi, mai spune el, “iubesc şi ajut animalele”. 
 
În ceea ce priveşte show-ul “Te cunosc de undeva!”,în care telespectatorii Antenei 1 îl pot vedea alături de Kamara, colegul său de la Alb Negru, Andrei se declară bucuros că, de data asta, la spectaculosul transforming show va face echipă cu al său coleg, Kamara. “Asta mă va face să mă simt şi mai bine decât atunci când am fost singur, pentru că ne leagă o prietenie, împărţim piesele în două şi pentru că o să fie un pic mai haios totul. Vom fi notaţi ca un singur concurent şi, dacă o s-o zbârcească unul, vom  suferi amândoi, dar aşa este într-o echipă”, mai spune Andrei.