Andrei Ştefănescu, noua sa viaţă de tătic: „Simt că viaţa mea a devenit mai importantă”

De: Alexandra Necsoiu / 06.04.2017, 14:32
Andrei Ştefănescu, noua sa viaţă de tătic:
Andrei Ştefănescu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl văd în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, în postura de concurent la “Te cunosc de undeva!”, şi-a luat foarte în serios rolul de tătic. Nu-i mai este frică să-şi ţină fiul în braţe şi nici să-i schimbe scutecele. Andrei a devenit tată la sfârşitul lunii februarie, când iubita sa, Antonia, i-a dăruit un băieţel, pe nume Ayan Andrei.

Cred că deja m-am obişnuit cu postura de tătic. Nu e aşa de greu, ba chiar e interesant. Mă distrez uneori privindu-l şi jucându-mă cu el. Nu-mi mai este teamă să-l ţin în braţe, ba chiar am ajuns să-l liniştesc de multe ori. Îi schimb şi scutecele, dar împreună cu Antonia, singur încă nu am încercat (râde)”, povesteşte Andrei.

Concurentul de la “Te cunosc de undeva!” mărturiseşte că, după spusele apropiaţilor, băieţelul seamănă deocamdată mai mult cu el. “Seamănă mai mult cu mine. Doar eu sunt bărbatul în casă! (râde) Dar sper să semene şi cu Antonia, pentru că băieţii sunt mult mai dulci dacă iau din trăsăturile mamei”, mai spune el.

Copilaşul va fi botezat la sfârşitul lunii mai sau la începutul lui iunie de Tibi, un bun prieten al lui Andrei, şi de mama acestuia. “Nu ştiu dacă va avea o tematică anume dar, cu siguranţă, va fi un botez minunat”, ne asigură Andrei. Componentul trupei “Alb Negru” recunoaşte că, o dată cu venirea pe lume a fiului său, viaţa i s-a schimbat în totalitate. “Sunt mai liniştit şi mai fericit şi simt că viaţa mea a devenit mai importantă”, mai spune acesta.

Sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, Andrei Ştefănescu va urca din nou pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, pentru o nouă transformare alături de bunul său prieten, Liviu Vârciu.

Tags: