Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu se alintă şi se sărută ca Marian şi Dorina Nistor

De: Nicoleta Nicolae / 14.05.2016, 00:00
Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu se alintă şi se sărută ca Marian şi Dorina Nistor
Sâmbătă, 14 mai, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu se transformă în Marian Nistor şi soţia sa, Dorina, ca să interpreteze piesa “Trubadurul”.

Îmbrăcaţi în costume de epocă, precum personajele pe care le au de imitat, Andrei (Marian Nistor) şi Liviu (Dorina Nistor) se vor sorbi din priviri, mângâia şi alinta cum n-au făcut-o niciodată. “Cred că de cel puţin 50 de ori l-am pupat pe Liviu în ziua aceea! I-am pupat şi mâinile, noroc că se epilase Iar costumul pe care l-am purtat mi-a fost foarte incomod. Aveam vată pe dedesubt, ca să par mai plinuţ şi, din această cauză, nu am putut merge la toaletă toată ziua”, povesteşte Andrei, râzând. Probleme din cauza costumului a avut şi Liviu. “Am fost sechestrat în costumul ăla. Încorsetat, pupat, alintat şi mângâiat. Aşa am fost toată ziua. Nici o femeie nu m-a pupat de atatea ori ca Andrei! În noaptea aia a trebuit să stau pe calmante, ca să-mi revin”, adaugă Liviu.

Cum vor aprecia juraţii spectaculoasa transformare a celor doi, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 14 mai, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”