Andrei Ştefănescu va prezenta alături de Nasrin Ameri matinalul de weekend

De: Cristiana Trifu / 26.02.2018, 10:48
Andrei Ştefănescu va prezenta alături de Nasrin Ameri matinalul de weekend
Începând de sâmbătă, 3 martie, Andrei Ştefănescu se va alătura familiei Antena Stars şi va prezenta emisiunea ”Star Matinal” alături de Nasrin Ameri şi de asistenta Roxana Nicolae. Andrei mărturiseşte că are emoţii, dar este şi foarte bucuros că va face parte din echipa matinală de weekend de la Antena Stars.

”Dorinţa de a face o emisiune live a fost una foarte mare, mi se pare un bun exerciţiu, un pas înainte în carieră. Nu este uşor să fii în direct, pentru că trebuie să fii natural, spontan, dar în acelaşi timp să ai şi grijă ce spui. Mă bucur foarte mult să fac parte din familia Antena Stars, eu simt de mult timp că fac parte din această familie.

Am fost foarte bucuros pentru că am simţit că oamenii au încredere în mine că pot face o treabă bună. Am fost şi prudent pentru că un matinal de weekend este o mare responsabilitate, mai ales pentru noi, artiştii care avem multe evenimente la sfârşit de săptămână”, spune Andrei Ştefănescu.
În noua formulă, echipa ”Star Matinal” îi va aştepta pe telespectatori în fiecare weekend, de la ora 9.00, ca de obicei, cu o mulţime de surprize şi exclusivităţi, numai la Antena Stars.