Andrei Zaharescu, noul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta

Apropo.ro / 09.05.2012, 13:48
Andrei Zaharescu, noul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta
Andrei Zaharescu a renunţat la postul de prezentator al Observatorului de la Antena 1 pentru a deveni noul purtător de cuvânt al Guvernului.

Aseară, premierul Victor Ponta, a anunţaţ la Antena 3 că noul purtător de cuvânt al Guvernului este Andrei Zaharescu. „I-am propus şi acesta a acceptat să preia postul de purtător de cuvânt”, a anunţat Ponta. Andreea Berecleanu, soţia lui Andrei Zaharescu îşi susţine jumătatea şI îi este alături în noua funcţie pe care acesta a acceptat-o.

Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu„Aţi auzit ultima ştire? Prezentatorul meu preferat pleacă purtător de cuvânt al Guvernului. De câte ori am fost întrebată cum e viaţa în doi la acelaşi serviciu, am răspuns răspicat: ideal! Dacă aveţi şansa să fiţi alături de persoana iubită, şi nu numai acasă, nu o rataţi! Noi ne-am bucurat ani mulţi de acest privilegiu. Andrei a plecat din televiziune, pentru o perioadă, iar eu îi sunt alături aşa cum i-am fost în aceşti 15 ani. Dincolo de ecran, dar din altă ipostază, ştiu sigur că îşi va face meseria cu aceeaşi pasiune şi seriozitate”, a scris pe Facebook Andreea Berecleanu.