Andrei Zaharescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului Ponta

Apropo.ro / 09.05.2012, 13:40
Andrei Zaharescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului Ponta
Prezentatorul de televiziune Andrei Zaharescu va fi noul purtător de cuvânt al Guvernului.

Victor Ponta, premierul proaspăt ales, i-a propus lui Andrei Zaharescu funcția de purtător de cuvânt, iar prezentatorul tv a acceptat. De altfel, cei doi sunt prieteni mai vechi.

„Propunerea a venit din partea premierului, săptămâna trecută. Am stat, m-am gândit, am întors-o pe toate fețele și am acceptat. Cred, dar nu știu sigur, că a contat modul meu de adresare către telespectator”, a declarat Andrei Zaharescu.

„Sigur că da. Ne știam. Nu ne vizităm. Când avem ocazia să ne vedem, o facem cu drag. Cred, în primul rând, că este o relație bazată pe respect. Faptul că și el și fata mea sunt născuți în aceeași zi, 20 septembrie”, mai spune Zaharescu.

„Vreau să explic ceea ce explicam și pe TV, astfel încât lumea să înțeleagă ce se întâmplă. Primul lucru în comunicare este înțelegerea. Dacă arunci cu cifre peste cifre, nimeni nu pricepe nimic. Este nevoie de cineva care să vorbească pe înțelesul tuturor. Vreau să încerc să le explic jurnaliștilor care, la rândul lor, să poată spune mai departe publicului, clar, odată ce au înțeles despre ce este vorba”, a explicat jurnalistul Andrei Zaharescu.