Andy va fi ispită pentru a doua oară în ”Temptation Island – Insula iubirii”, sezonul al patrulea – FOTO

De: Cristiana Trifu / 06.03.2018, 13:00
Andy va fi ispită pentru a doua oară în ”Temptation Island – Insula iubirii”, sezonul al patrulea - FOTO
Cu un fizic atletic şi puternic, Andy este pregătit să devină pentru a doua oară ispită în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, la Antena 1.

În această perioadă, Radu Vâlcan şi echipa se află în Thailanda pentru a filma cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Temptation Island – Insula iubirii”, în care cuplurile de îndrăgostiţi acceptă să se supună testului cu cel mai sincer răspuns.

Alături de Radu Vâlcan, în noul sezon al emisiunii, telespectatorii vor putea descoperi încă trei feţe cunoscute lor! Este vorba despre fetele ispite Maria şi Nico, dar şi despre Andy, care se află pentru a doua oară pe ”Insula Iubirii”.

Tânărul pasionat de sport, cu un fizic hipnotizant, îndrăgostit de călătorii şi de cărţi, mărturiseşte că experienţa din sezonul trecut l-a făcut să se cunoască mai bine şi l-a învăţat cum să gestioneze situaţii. Cât despre cel de-al patrulea sezon, Andy mărturiseşte că este impresionat de cele trăite. ”Din punctul meu de vedere, sezonul acesta este foarte captivant. Fetele sunt extrem de frumoase, iar poveştile lor sunt fabuloase. Sezonul trecut am învăţat foarte multe despre mine, iar de data aceasta voi pune în aplicare toate acestea”, a povestit Andy.

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, noi cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas îşi vor putea testa relaţia prin intermediul acestui reality – show şi vor afla astfel dacă cel/cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul show-ului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau sunt nevoiţi să meargă pe căi separate.