Angajații din corporații se prefac că muncesc folosind metoda „agrafa”

Apropo.ro / 03.09.2012, 11:15
Angajații din corporații se prefac că muncesc folosind metoda
Un angajat dintr-o bancă locală a găsit o metodă inedită de a se preface că muncește. Cu metoda "agrafa" nu dai greș aproape niciodată.

Timpul trece, leafa merge” – acesta este, probabil, mottoul unui angajat dintr-o bancă locală care a găsit o metodă inedită de a se preface că muncește.

El și-a confecționat dintr-o agrafă de birou un instrument prin care își ține tastatura blocată în așa fel încât să nu-i intre calculatorul în stand-by din 5 în 5 minute (nu poate schimba setările pentru că nu are parolă de administrator), iar așa poate pleca liniștit din bancă timp de câteva ore bune pentru a se ocupa de businessul propriu.

Conștient că metoda sa nu va ține la nesfârșit, el admite totuși că, atâta vreme cât va putea, va încasa salariul de la bancă, deși volumul său de muncă este mult mai redus decât în anii 2007- 2008.

Blogurile de resurse umane sunt pline cu sfaturi pentru angajați despre cum se pot preface că sunt foarte ocupați la locul de muncă sau cum să evite munca, dar să nu aibă rezultate negative la evaluare.

Citește mai multe detalii despre cum ne facem că muncim, pe ZF.ro