Angela Ciochină a murit! Prietenii din lumea muzicii sunt în stare de şoc

De: Nicoleta Nicolae / 08.07.2015, 09:32

Angela Ciochină a murit! Prietenii din lumea muzicii sunt în stare de şoc
Vestea că o stea a epocii de aur s-a stins din viaţă a şocat pe toată lumea. Apropiaţii Angelei Ciochină au primit ieri vestea că ea a trecut în nefiinţă.

Stela Enache, cea care a interpretat şlagărul „Ani de liceu” a rămas înmărmurită atunci când a aflat. „Vai de capul meu, eu nu am ştiut. Când s-a întâmplat?”, a spus ea în cadrul unei emisiuni de la Pro Tv.
 „Cu Angela am vorbit acum o lună, o mai sunasem eu şi nu răspundea la telefon şi totuşi am insistat, ştiam că are două numere de telefon. Ce să vă spun… este foarte… Îmi pare aşa de rău că eu am tot sunat-o şi nu mi-a răspuns şi de fapt probabil nu a vrut să vorbească cu nimeni, în ultimele săptămâni ca să zic aşa. Îmi pare rău că tot m-a invitat la ea să o vizitez şi nu m-am dus. Recunosc că am un regret”, a declarat Natalia Guberna, o apropiată a artistei.

Angela Ciochină s-a stins ieri din viaţă. Ea a fost colegă de scenă cu Angela Similea şi Mihaela Runceanu. S-a măritat la 38 de ani, cu un om de radio, dar n-a stat cu acel bărbat decât câteva luni, pe motiv că nu aveau nimic în comun. Angela a povestit că s-au cunoscut prin telefon.

Cântăreaţa s-a născut în comuna Urecheni (judeţul Neamţ) şi era fată de preot. A lansat şlagărele “Odată cu cîntecul”,  “Am vrut” şi “Salcâmul de pe strada mea”. În 2007, după decesul tatălui ei, Angela Ciochină a revenise în casa părintească. Cel mai probabil artista o să fie înmormântată la cimitirul Bellu.