Angela Gheorghiu a fost internată, în San Francisco

De: Gabriela Voicu / 19.11.2012, 10:30
Angela Gheorghiu a fost internată, în San Francisco
Soprana Angela Gheorghiu a fost internată în SUA, nereușind să termine reprezentația din spectacolul "Tosca" din cauza unor probleme de sănătate.

Soprana Angela Gheorghiu a ținut neapărat să susțină un concert pe scena Operei din San Francisco, SUA, dar după doar un act din spectacolul „Tosca” artista a fost transportată la spital.

Săptămâna trecută, Opera din San Francisco a fost luată cu asalt de melomani pentru spectacolul lui Puccini, avand-o în rolul principal pe Angela Gheorghiu.

Românca nu a reușit. însă, să își încheie reprezentația, din cauza unei gripe intestinale, iar conducerea institutiei a fost nevoită să o înlocuiască cu debutanta Melody Moore.

Angela Gheorghiu

Angela Gheorghiu, născută pe 7 septembrie 1965, la Adjud, județul Vrancea, este un „superstar” al operei internaționale, fiind, totodată, unul dintre cel mai bine vânduți artiști români de muzică clasică. Soprana a cântat pe cele mai mari scene ale lumii alături de cei mai importanți artiști mondial si a primit distinctii importante, precum Premiul Grammy, Dyapason D’or, Choc du Monde de la Musique, Premiul Cecillia, Deutsche Schallplattenkritik, Musica e dischi, USA Critics Award, Premio Zenatello si Echo Klassik.